bicom magnetna resonanca, dermatitis pri otroku
Pozdravljeni,
nečakinja (1,5 let) ima dermatitis. Zaradi srbenja in praskanja je vsa rdeča. Ker ji uradna medicina ne zna pomagati, so se zatekli k homeopatu. Slišali pa smo, da je pri zdravljenju otrok s podobnimi primeri zelo uspešna tudi bicom magnetna resonanca (ne vem, če sem se pravilno izrazila). Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje s tem in kje vse se opravlja ta metoda. Pozanimali smo se že pri terapevtki v Kranju, a ima do septembra vse zasedeno. Bolj prav bi prišel terapevt iz Štajerskega konca.
Prosim, pišite svoje izkušnje. Mi zelo težko gledamo trpečega otroka. Radi bi ji samo pomagali.
Hvala.
Spoštovana!
Morda se bo oglasil še kdo od bralcev, mi vam z vašega konca priporočamo gospo Eriko Žagar, ki deluje z omenjeno metodo, veliko dela ravno z otroci in alergijami. Vsi podatki so tule:
Jaz hodim k Brigiti Niegelhel v Rogaško Slatino in imam tudi dermatitis. Kakšna polovica pacientov je gotovo otrok, v ambulanti imajo številne knjigice in sestavljanke, ki otrokom pomagajo lažje počakati čas, ko se izvaja terapija. Treba pa se je nekaj časa držati tudi diete, kar zna biti pri otroku dokaj težko. Dieta je odvisna od tega, na kaj je otrok alergičen.
če bo pomagalo je vredu, drugače pa imam slabe izkušnje z bioresonanco.
Preveč je zaslužila.
Meni je rekla da mi ne bo povedala kaj vse mam, da bo to slabo vplivalo na mene.
V resnici je samo rabila denar.
Forum je zaprt za komentiranje.