Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Bicom – informacije o izvajalcih

Bicom – informacije o izvajalcih

Za družinskega prijatelja iščem info (ime, naslov, telefon) o zdravnikih, ki izvajajo Bicom terapije.
Hvala vsem za poslane informacije!
Lp, Sara:)

LP

MARIBOR; HOLO MEDICO

dr. Siličeva (diplomirana višja fizioterapetka-mislim, da celo predstojnica fizioterapije)

RAZLAGOVA 11, Maribor
tel.02/25-22-850
gsm 041/693-044 sestra Majda in še 031/341-143

Suzana

Za kateri konec Slovenije? Zakaj samo zdravnikov – za delovanje z Bicom ni potrebno biti zdravnik, lahko je kdo drugi celo boljši! Slišala sem že različne komentarje, prav na račun zdravnikov!

Ljubljana z okolico. Zanima me za vse izvajalce, pa če tudi niso zdravniki.
Lp, Sara:)

Jaz poznam eno ambulanto, s katero ima naša družina dobre izkušnje, in sicer: Ambulanta za bioresonanco Brigita Niegelhell s.p., Zdraviliški trg 6, Hotel Sava, Rogaška Slatina, tel. 03 811 41 35

LP

karin rižnar v trnovem 041721407 ni zdravnica. mi smo bili pri njej na testin. na terapijo pa se cakamo. zadovoljni.

Pozdravljena!

ker smo tudi mi naročeni na testiranje pri Karin, bi postavila nekaj vprašanj. Zanima me kako je bilo na prvem testiranju – kaj vse je testirala, je testirala tudi tebe ( ne vem če še dojiš), kako je predlagala da naj bi potekalo nadajnje zdravljenje.

Koliko je stalo prvo testiranje in koliko naslednja srečanja? Ali je povedala vsaj okvirno, koliko terapij bo potrebnih. kako dolgo traja od prvega srečanja do terapij in kolikšen je razmak med terapijami?

hvala za vse informacije in čim hitrjše okrevanje.

New Report

Close