Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Bicom in psiha

Bicom in psiha

Po vsem prebranem na tem in ostalih forumih sumim na kandido (nenehno sem utrujena, črevesne težave se kar ne končajo (napihnjenost, driske)- skoraj vse življenje je bil glavni vir prehrane sladkor in ogljikovi hidrati, omotičnost, glavoboli, hud PMS in menstrualne težave, občutek (okus) zakisanosti, siljenje na bruhanje, čokolade niti pokusiti ne smem, ker mi drugi dan – pri prebavljanju nastanejo nevzdržne težave – slabost, tresenje celega telesa…). zdravniki niso ugotovili ničesar – fizično vse OK, pojavljajo pa se napadi panike, tesnoba, strahovi, posledično depresija… občutek pa imam da se vse te težave začnejo v prebavilih, s hudo slabostjo, takrat mi delno omili težave požirek donata ali mineralne vode. Je to možno, da je povezano s kandido? Ugotovljeno imam “le” alergijo na trave. Najlepša hvala za odgovor.

Ja, je možno, da večina simptomov nastane zaradi težav z gljiicami oziroma bolj natančno rečeno, zaradi motenj, ki jih povzročajo glivice v telesu (na primer oddajajo zelo močne strupe). Seveda pa ne bo nič pomagalo, če se boste „spravili“ na glivice, ne boste pa odpravili vzrokov, ki so omogočili njihovo prekomerno razmnoževanje. Prav tako je potrebno pred protiglivično dieto preveriti, v kakšnem stanju so organi razstrupljanja, še posebej jetra.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Ena bioterapevtka mi je že pred leti rekla, da imam jetra v zelo slabem stanju, pred kratkim pa sem bila na ultrazvoku, kjer mi je zdravnik rekel, da so jetra super (idealne velikosti, popolnoma nič zamaščena). Kako naj vem kako je z jetri? A se z BICOM-om da to ugotoviti?

Z bioresonančno metodo lahko tudi testiramo vaša jetra. Pogosto je tako, da so jetra pri delovanju preveč obremenjena (iz tradicionalne kitajske medicine prihaja izraz “segreta jetra”), anatomsko v redu (kot vaša na ultra zvoku), vendar kljub temu ne delujejo v redu oziroma ne zmorejo prečistiti vseh strupov. Ti se odlagajo drugje v telesu in na takšen način se sami zastrupljamo.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close