Najdi forum

Pozdravljeni,

Zanima me koliko stane ena terapija BICOM in kdo to dela

lep dan

Tina

Ali vam lahko kaj pomaga tole (?) :

(kliknite “Vse na eni strani”)

tudi tukaj:

Lep pozdrav!

Iz (reklamnega) gradiva, v izdaji Ambulante za bioresonanco, citiram naslednjo vsebino:

” Brez bolečin, brez uporabe kemije in brez škodljivih stranskih učinkov smo pri zdravljenju z bioresonanco posebno uspešni pri naslednjih obolenjih:
alergije, astme, nevrodermatitisi,
revmatske bolezni,
bolezni notranjih organov,
bolečine hrbtenice in sklepov,
težave borelioze,
glavobol in migrene,
stanja psihične utrujenosti, depresije

TESTIRANJE ALERGENOV IN USPEŠNO ZDRAVLJENJE ALERGIJ

V naših genih je zapisano, kako dobro deluje naš imunski sistem. Če obolevajo stari starši, starši ali bratje in sestre zaradi bolezni, ki jih povzročajo napačne reakcije imunskega sistema, obstaja velika verjetnost, da to dedno zasnovo nosimo v sebi tudi mi.

Kaj je alergija? Drugačna, preobčutljiva reakcija organizma na neko substanco, proti kateri je v organizmu že prišlo do senzibilizacije.
Kaj je alergen? Alergeni so snovi, ki vstopajo v telo z dihanjem (pelodi), s hrano (nutritivni alergeni) in z dotikom (kontaktni alergeni).
Prvi stik: celice imunske obrambe (limfociti T) prepoznajo antigen, sledi vrsta reakcij, ki v končni fazi pripeljejo do nastanka protiteles (IgE).
Ta krožijo po telesu in z njihovo pomočjo je v vsakem trenutku mogoče prepoznati sovražnika.
Šele pri drugem ali večkratnem stiku z alergenom pride do neprijetnih alergijskih reakcij.

Alergijska simptomatika je odvisna od:
– genetskih dejavnikov
– vrste in množine antigenov
– stopnje senzibiliziranosti pacienta
– trenutnega stanja organizma

Predpogoj za nastanek alergije je praviloma podedovana dispozicija. Podeduje se “nagnjenost” k alergiji, kar pomeni sposobnosti razviti alergijo, ne določa pa vrste(!) alergije. Sama nagnjenost tudi ni vezana na snov, ki naj bi alergijo sprožila. Moč alergenov je pri različnih snoveh različna. Obstajajo agresivni alergeni, t.j. snovi, ki zelo lahko povzročijo senzibilizacijo (npr. travni in cvetni pelod, mačje dlake, jagode … ). Temu primerno so pogoste tudi slike bolezni, ki jih povzročijo te snovi. Alergične reakcije se lahko spreminjajo tudi glede na splošno stanje organizma(!). Vsaka telesna obremenitev (različne drugotne bolezni, različna žarišča obolenj, toksične, pa tudi geopatične obremenitve) lahko povečajo možnost alergije. Posebej pomembno pa je psihično(!) stanje (npr. duševna napetost v najširšem pomenu besede). Pri večini alergikov so nekateri organi bolj občutljivi – predvsem tam se pojavljajo alergične reakcije (koža, bronhialni sistem, črevesna sluznica).

ZNAČILNI SIMPTOMI ALERGIJE NA ŽIVILA:
GLAVA: migrena, glavobol
KRVNI OBTOK: motnje srčnega ritma, padec krvnega tlaka, hitrejši utrip, vrtoglavica
OČI: alergijsko vnetje očesne veznice
OBRAZ: srbeča, rdeča oteklina kože
GRLO: oteklina z dušenjem
PLJUČA: bronhialna astma
ŽELODEC/ ČREVO: bolečine v želodcu in črevesju, podobne kolikam, bruhanje, driska, napenjanje, vnetje črevesa (enterokolitis)
KOŽA: nevrodermatitis (atopijski dermatitis), ekcem
SKLEPI: revmatične tegobe s sklepi
DUŠEVNOST: motnje v koncentraciji, motnje pri spanju, anksioznost, depresivna razpoloženja

NAČIN ZDRAVLJENJA:
Bioresonanca (elektromagnetna resonanca) je naravna terapevtska metoda, ki nima škodljivih stranskih učinkov. Izvaja se na BICOM aparatih in bazira na fizikalni osnovi (kvantna in biofizika). Elektromagnetno sevanje se s pomočjo elektrod, pritrjenih na določene telesne refleksne cone, preko dovodnega kabla prenese v terapijsko napravo (BICOM 2000). Če obstaja bolezenski nihajni vzorec, lahko naprava to frekvenco zrcalno obrne, tako kot iz negativnega filma nastane pozitivna slika. To natančno zrcalno nihanje se ponovno napelje v telo po odvodnih elektrodah, tako da je bolezensko nihanje oslabljeno ali izbrisano. Na ta način lahko telo ponovno aktivira oz. okrepi svoje lastne regeneracijske moči.

USPEHI ZDRAVLJENJA (v %)
6 mesecev po izvedeni in zaključeni terapiji :

83%…… Toleranten alergen; alergen se trajno prenaša, brez reakcij
11%…… Izboljšano stanje; pojavi alergije so še vidni, a bistveno manj izraziti
4,5%…… Nespremenjeno ali poslabšano stanje; uspeh terapije ni viden ali pa se je po začetnem izboljšanju ponovno pojavila ista alergija
1,5%…… Ni možno oceniti; vmes ni prišlo do ponovnega stika z alergenom”

(iz informativne zgibanke s propagandno vsebino)

Forum Zdravilstvo :

New Report

Close