Najdi forum

Letos v decembru bi rada eno večer šla ven,na primer na večerjo ali pico,potem pa še kam plesat,in me zanima če bi katera šla z mano?Ta odločitev zato,ker mož vedno hodi ven s firmo,jaz pa nimam redne službe in zato vedno ostajam doma in igram gospodinjo.Zato bi rada letos to spremenila.Stara sem 26 let,in imam 2 otroka.Sem pa iz MB.Če ste za se javite.

Zakaj pa le katera? Ali misliš, da je mož vedno službeno odsoten?
LP

Mogoče bi bilo fino, če bi navedla kam bi rada šla plesat in kaj te veseli…. in verjemi najdel se bo tudi zate večer v družbi….

maia

Veseli me, da si se odločila aktivno posredovati v svoje zivljenje. Jaz sem zal iz Ljubljane tako, da ne pridem upoštev.
Upam, da se bosta z Maio toliko bolj nažurali…in se imeli skrajno lepo…

Kar se Janeza tiče – ne vem kako lahko kdo na dan pride s takimi idejami. Zaupaj svojemu možu in poskrbi za svojo zabavo… Če ga pa s tem narediš še malo ljubosumnega, sebe pa malo manj dostopno (pridna gopodinja in tralala…), bo gotovo pokazal več zanimanja zate.

Predvsem si omisli par dobrih prijateljstev, pa kakšen hobi čist za tvojo dušo… LP

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Maia od kod si?Si iz Maribora in bi tudi šla z mano?

Pozdravljena 🙂

Jaz sem tudi iz Ljubljane tako da….no mogoce pa bosta kdaj z Maio in ostalimi (upam da jih bo veliko st:)) prsle kdaj na “izlet” v Lj. Super ideja, druzenje izven doma z prijatelji, razne dejavnosti ki te veselijo napolniji cloveka z zadovoljstvom v veliki meri kar je potem vidno na njemu samem, njegovem zivljenju no to si vrjetno ze sama spoznala ker drugace ne bi bila tako aktivna. Bravo za pogum 🙂 Janeza in njegove pomisleke pa kar na stran – kaj bi bilo ce bi clovek se z vsem obremenjeval…..partnerja za radiator zavezal ob izhodu pa kamero na sred cela!!!!! Lepo te prosim! Uzivaj in seceda fajn se mejte ko se dobite!

Pozdravljena,
naj ti povem, da sem tudi sama v podobni situaciji kot ti. Imam punčko, na srečo tudi službo, vendar sem skozi doma; pospravljanje, likanje, kuhanje-mož pa cel dan v službi. Tako, da bi z veseljem kam šla.
Piši mi na mail.
Lp Katja

New Report

Close