Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Kajenje bi, ne bi,…:)

bi, ne bi,…:)

kar nekaj dni že prebiram vaš forum. jutri bo 14 dni odkar si po bolezni (angina) nisem prižgala cigarete. zdaj se pa sprašujem : bi, ne bi, bi, ne bi,… ”lušta se mi za umret”
:)))moram priznati. s pomočjo vašega foruma sem ugotovila pravzaprav, da imam abstinenčno krizo zaradi nikotina. počutila sem se z eno besedo ”ogabno”, pritisk v želodcu, nervoza, vznemirjenost, ki je trajala kar tri dni. zdaj je že 14 dni in še vedno na trenutke čutim omotičnost in občutek, da bom padla, sploh med daljšim sprehodom v tem mrazu. pa saj prav ne znam opisati tega občutka. skratka, ni prijetno. a je to možno, da je nikotinska odvisnost lahko tako močna ? kadim pa 20 let pol do škatle na dan, kakor kdaj. pretežno v večernih urah. sicer me je že malo začela motiti ta zasopihanost med rekreacijo, ki jo obožujem.pa nekako mi ne gre več skupaj, da si po 2 urnem kolesarjenju ali plavanju veselo prižgem ”čik”:)))
in kako bi bilo zdaj lepo, če bi mi kdo kaj vzpodbudnega napisal:)
in res iskrene čestitke vsem, ki jim to uspe, ker zase res dvomim, da mi bo:)
ni nam lahko:)))

lp

Spoštovana!

Vsekakor Vam svetujem, da NE BI nikoli več prižgala in da BI ostala nekadilka. Sedaj imate idealno priložnost za to, ko ste prenehali zaradi bolezni. Nikotinska odvisnost je lahko izjemno močna, zato se potrudite, vzdržite in jo premagajte. Kar nekaj lepih izkušenja je zapisanih na tem forumu o tem, da se splača prenehati. Izkoristite to priložnost in si podarite zdravo novo leto. Prepričan sem, da to zmorete, držim pesti za vas, kakor verjamem, da tudi vsi drugi s tega foruma. Vso srečo in lepe novoletne dni!

Prav lep pozdrav in lep dan želim dr. Tomaž Čakš , dr. med.

hvala vam za vzpodbudne besede. letos definitivno ne bom več kadila:) za drugo leto pa…upam da ne.:)
vesel skok v novo leto želim!

New Report

Close