Najdi forum

Bi imele 10 let starejšega?

Že kar nekaj časa sem samska, sem okrog 30 in opažam, da kvalitetnih, resnih in poštenih fantov ni več oz. so očitno res vsi oddani. Vedno sem iskala nekje svoje vrstnike ampak kot pravim pravega med njimi še nisem našla, zato začneš nekatere kriterije spuščati oz. si odpiraš več možnosti…tako sem dala priložnost enemu, ki je skoraj 10 let starejši od mene…je zelo športno aktiven, verjetno ima celo več kondicije kot jaz, čeprav sem tudi športnica. Zelo zanimivo je, ko se pogovarjava koliko skupnih zanimanj in interesov imava, iste želje za prihodnost. Oba si želiva tudi otrok in oba sva še brez. Deluje iskren in pošten, zelo prijazen. Je polen energije in ciljev. Edino kar je, da mi vizualno ni tako zelo všeč, čeprav ni grd in ima za svoja leta zelo fit postavo.

Ne morem pa mimo dejstva da je skoraj 10 let starejši in da se seveda na njem to tudi opazi. Razmišljam tudi v tej smeri, če bi si ustvarjala družino z njim, da bodo imeli moji otroci precej starega očeta. Razmišljam tudi o tem kako bi se vključil v mojo mlajšo družbo in kako bi se jaz v tako starejšo. Seveda mi ni tudi vseeno kaj bodo rekle prijateljice in znanci, kot češ si ni mogla najti mlajšega. Včasih imam občutek, če bi bila z njim kot da bi še samo sebe postarala za deset let. Res ne vem kaj naj naredim, ker po načinu življenja in razmišljanja pa se neverjetno ujameva, tudi ko sva skupaj kam šla je čas neverjetno hitro minil. Ima katera izkušnje, imate toliko starejše partnerje? Ali gre to skupaj ali ne? Kako vas sprejema družba, kolegi? Vam je kaj žal da niste izbrale svoje vrstnike?

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Prej ali slej te tak zasuznji. Ko bo spoznal da te ne obvlada vec, predvsem sexualno, pa te bo je*** za vsak drek.

To so moje izkusnje. Rajs 10 let mlajsega…seveda ce si dovolj lustna da si ga lahko privoscis. Takega lahko tudi brez problema odpikas ko ti ni vec..starec pa se bo nalepil nate.

Po mojem mnenju je boljše, da je moški starejši. Predvsem pa je najbolj pomembno, kakšen človek je. Je delaven, pošten, iskren?

Osebno bi rajši imela deset let starejšega, kot pa 10 let mlajšega.

Leta načeloma naj ne bi bila ovira. Nekateri se že pri svojih 20ih obnašajo kot starčki in nekateri drugi pri 60ih izžarevajo mladostniško energijo. Menim, da se preveč ukvarjaš z zunanjim svetom, važno je kako se ti počutiš. Če ti je na energetskem nivoju super, go for it :).

Bolje biti srečna z 10 let starejšim, kot nesrečna z vrstnikom 🙂

 

Bodi v cvetju in se ne oziraj na druga mnenja, boš tako bolj srečna 😉

Odgovor na objavo uporabnika
Resnica768, 25.01.2024 ob 20:21

Prej ali slej te tak zasuznji. Ko bo spoznal da te ne obvlada vec, predvsem sexualno, pa te bo je*** za vsak drek.

To so moje izkusnje. Rajs 10 let mlajsega…seveda ce si dovolj lustna da si ga lahko privoscis. Takega lahko tudi brez problema odpikas ko ti ni vec..starec pa se bo nalepil nate.

Draga resnica, tvoj odgovor je pavšalen in temelji na tvoji izkušnji ;). Menim, da leta tu nimajo nekega vpliva, mogoče te je tvoj “starček” zasužnjil, ker je zavohal tvoj insecure style  ;). Samo ugibam, bodi v cvetju.

Menim, da bi te nekdo z istim insecure style istih letih podobno lahko zasužnjil 😉

 

 

Ja take so moje izkusnje..razlicne generacije ne grejo skupaj.

Tudi jaz sem mnenja da leta niso ovira ampak pri 20 letih imeti 10 let starejšega moškega ni ravno čustveno zrela odločitev in tu ni obojestranske ljubezni..moški ponavadi do žensk delujejo zelo trofejsko. Razlika 30/ 40 se mi pa ne zdi tako sporna..si le že odrasla oseba..in tudi čustva so bolj.  pristna. Pomemben pa je odnos med dvema osebam in če štima pri spoštovanju in zaupanju mislim da leta ne bi smela biti ovira

Anonimno 10565 se popolnoma strinjam 🙂

Pri 40-tih pa človek res ni starček 🙄🙄

Sama sem imela 10 let mlajšega pri 30-tih in je bila najboljša izkušnja v mojem življenju ♥️

New Report

Close