Najdi forum

Bezgavke

Pozdravljeni,

Pod desno pazduho imam že leta bulo (vsaj od 2013). Govorila sem z več splošnimi zdravniki (osebna zdr., nadomestni, specializanti…) prav nihče ni potrdil enakega mnenja, nihče me ni napotil naprej. Potem sem čez čas zamenjala osebnega zdravnika in se odločila odstraniti bulo (zadnje mnenje zdravnika – maščobna bula) in sem bila prvotno napotena na UZ. Tam so rekli da gre za povečano bezgavko in zadeva se je zaključila. Nikogar več ni zanimalo in nobenih konkretnih odgovorov nisem prejela. Le da pač je verjetno to ostalo od kakšnega vnetja. (Kakšnega ne vem…).

Zanima me, kako lahko postopam, ali lahko opravim kak samoplačniški pregled, ali opravim drugo mnenje? Res me iritira zadeva saj se je bezgavka spet povečala velikokrat je boleča (bolečina ni močna je pa mogeča).

Imam pa na tem mestu (dobesedno) luknjico (majhno) skozi katero je priteklo tudi mleko v času po porodu (če sem rahlo pritisnila) ampak vsi pravino da je to normalno.

No ne vem, ampak meni se zdi da če je nekaj povečano in boleče in moteče, da to ni normalno?

 

Hvala za pomoč in nasvete.

 

Dober dan,

karkoli je, očitno ni nevarno, je pa moteče. Povprašal sem Kirurgijo Bitenc, če bi vam to odstranili. Pravijo, da se lahko naročite k njim (Darinka 041737033, [email protected]).

LP

MK

New Report

Close