Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo BEZEDOVKA IN ALTERNATIVA

BEZEDOVKA IN ALTERNATIVA

Pozdravljeni,

dve leti nazaj so mi diagnosticirali bezedovko. Vrednost TSH 0,27, TSI 3 (skratka vsa protitelesa povečana). Zdravljenje ni potrebno. Odločila sem se za kitajsko tradicionalno in na podlagi stroge diete in razteznih vaj je bilo moje počutje takoj fantastično. Vse, kar je prej kazalo na možne simptome je čez noč izginilo. Bila sem zelo striktna in disciplinirana. Čez pol leta so se začeli kazati tudi na laboratorijskih izvidih. Tako sem dve leti hodila h tirologu in vendo mejne vrednosti. Zadnje leto mi je TSI vztrajal na 2 in je poleti končno padel na 1, vendar je bila vrednost tsh rahlo znižana. Začela sem se normalno vegansko prehranjevati (brez omejitev) in rahlo sem zanemarila vaje (zaradi težav v lopatici) in letos januarja sem opravila pregled pri tirologu in so izvidi nasl. :tsh 0,85, TSI: 1,799 (do 1,8) in vsi ostali hormoni ok. Ima kdo podobne izkušnje? Ali TSI niha? Ko je tako TSI vztrajal na 2 je tirol. rekel, da je ravno tam, ko ne veš ali je ali ni bolezen? No, sedaj imam letne kontrole pri splošnem zdravniku. Ima kdo podobne izkušnje?

Hvala,

Safira

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close