Najdi forum

Spoštovani!
Pravkar si je moj mali bratec (11 let) zaželel vrtalko beyblade.Ker bi mu željo seveda rada izpolnila vas prosim če mi kdo zna povedat kje to stvar kupit.Sem doma v MB!Zanima me tudi približna cena.
hvala za pomoč!

Na tvojem mestu bi jaz kar brata vprašala kje jih imajo.
Sicer se na stvari ne spoznam prav dobro vem pa, da se dobijo dražji originali in cenejši ponaredki.
V Lj jih imajo v Mullerju.

Saj sem vprašala brata a kaj ko je on doma na vasi in je pač danes en sošilec to prinesel pokazat in potem je seveda sestrico poklical!hvala za informacije bom šla v Mb v Muller pogledat!
Lep dan!

v KR v Mullerju jih imajo od 2.100 naprej … pa v Direndaju jih imajo in v vseh trgovinah z igračami … pomoje 🙂

B.

Ravno danes sem kupovala darila, ker gre moja pupa na RD in sem jih videla v Leonardu v Evroparku (če se prav spomnim malo manj kot 3.000) in tudi v Intersparu. Zdaj mi pravi hčerka, da se dobi tudi v Direndaju na Gosposki.

Dobro kupi.

Vse Petrolove črpalke.

Kaj pa je sploh to? Žal, nimam pojma.

Modna muha pri igračah. Nekakšna vrtavka.

O, hvala! Veš, nimam pojma; tavelik otrok je že “ven iz igrač”, tamala pa še je premajhna.

oh, joj, če bi bili učitelji in bi morali kupovati kaj ra cel razred, bi vedeli, kje se dobijo nalbolj poceni!!!
hihihi

199 shop!!!

pa še kar terpežne so!

Zakaj pa ti kupuješ bayblade za cel razred. A jim boš dala darilo za konec leta?
Sicer pa so jih pri nas na šoli prepovedali, ker se otroci nenehno samo igrajo. In to od prvošolcev do devetkarjev.

Pr nas v vrtcu so jih tudi prepovedali, ampak doma se fino zabavamo – cela familija 🙂 Ej, si je svojo dete kupilo samo s prihranjenim denarjem (ker se midva nisva dala z dadijem), no, potem pa smo si še vsak po eno kupili, da se lahko med sebo “bojevamo” (tako pravi naše dete, namesto bojujemo, izpelje iz bojevanje – bojevamo 🙂
T.

tud za mojga sina iščem tu pa ne najdem

Stane 12,99 EUR kje je pa ne vem,ker živim v Celju.

Lahko jo kupiš v baby centru ali direndaju cena je približno 13eur

A ne vidite da so vprasanja iz leta 2004 in 2010. Fant je ze odrasel. dddd.

fuck you alll

New Report

Close