Beta HCG izvid
beta hCG je dovolj visok, tisto 6 dni po prenosu zarodka pa bi težko komentiral.
Pozdravljeni. 29.9 sem bila 13.dan po prenosu zamrzjenega zarodka in je beta hcg bil 191…Danes 1.10 15.dan po prenosu torej 48 ur po prvem odvzemu sem imela ponoven odvzem in je bila 335 ali je to vredo? Je pa bilo vzeto 1.v Mariboru in zdaj 2. v Slovej Gradcu. Moja ginekologinja pravi da je ustrezno narastel hormon sem pa priblizno 4t in 5 dni.
Najlepša hvala
razlika v vrednostih beta hCG je zadostna, načeloma pa priporočamo kontrole v istem hormonskem laboratoriju, ker sicer neposredne priemerjave rezultatov niso možne.
Pozdravljeni.
Prosim vas za mnenje ali se je zanesti na izvid preiskave S-BetaHCG.
Zadnja menstruacija je bila z začetkom 24. 11. 2021. Nezaščiten spolni odnos 2. 12. 2021 po katerem sem cca 2 uri vzela Escapelle. Dne 17. 12. 2021 sem opravila krvni test in je rezultat <0.2, orient. vrednost za odrasle do 7.0, enota E/L. Se je na rezultat zanesti kot realen? Hvala.
da, izvid beta hCG je vedno merodajen, čeprav se mi zdi, da vam je večino vprašanja “požrlo”.
ne vem, kaj se dogaja, ampak objavi vam le prvi dve vrstici
ne vem kaj je narobe, ampak vam teksta ne objavlja.
da, lahko se zanesete, da niste noseči in iz omenjenega razloga tudi ne boste več.
žal se ni objavil ves tekst.
ponovno enako 🙁 , Očitno sistem ni OK….
Pozdravljeni,
poskusim objaviti še iz računalnika, morda bo pa uspelo. Skratka, zaradi nerednih menstruacij sem 25.1.2022 opravila beta HCG testiranje, rezultat je bil <1,2. Zadnji spolni odnos dne 22.12.2021. Predvidevam, da iz te moke tokrat ne bo štruce? Verjetno bi test po tolikšnem času pokazal spremembe?
se opravičujem, ampak sistem se obnaša, kot bi vas zanalašč zaj****al. Pojavi se vse razen rezultata. Nimam pojma, kaj se dogaja. Sem že pisal vzdrževalcem, ampak za zdaj očitno nimajo pojma, kaj je narobe.
Hmm, morda je problem v znaku za je manj, saj je del rezultata.
Evo bom poskusila tako: 25.1.2022 je bil rezultat testiranja na Beta HCG manj kot 1,2 (referenčna vrednost 5, enote se žal ne spomnim). Zadnji spolni odnos 22.12.2022. Perila sicer še vedno nimam, vendar pa verjetno to vseeno pomeni, da ne bomo zibali, kajne? Verjetno bi po tolikšnem času hormon moral biti občutni višji? Hvala za odgovor (v upanju, da bo tokrat uspešno).
tokrat ste uspeli stisniti skozi vrednost izvida in očitno tudi vse ostalo. Beta hCG je absolutno pod ravnijo za nosečnost, torej ta ni razlog vašemu izostanku perila. Pregled pri ginekologu zaradi tega ni potreben, preden ne minejo vsaj 3 obdobja običajnega ciklusa brez M.
Pozdravljeni,
V 10. tednu nosečnosti so mi ugotovili, da plod nima več utripa (starost naj bi bil velik za 8 tednov 2 dni). Imela sem UPN s tabletko.
Krvavim ne več, so se mi pa začele pojavljati občasne kljuvajoče bolečine v medenici. Zato sem 10 dan po UPN odšla na pregled, kjer so ugotovili, da je še nekaj ostalo v maternici (verjetno strdki krvi) in da naj bi se sčistilo z menstruacijo. Preverili so mi beta hcg, ki je bil 558. Ponovni pregled imam čez en teden…. Glede bolečin so rekli, da so še v meji dopustnega… Ali je vrednost beta hcg 10 dni po UPN vredu in kakšna naj bi bila čez teden dni, da se lahko še “čaka”?
Hvala za odgovor.
Lep pozdrav,