beta HCG 37 712, vidna samo GV
izcedek:
Kaj če je tak kot pri ovulaciji, belo rumen, drugače ne znam opisati, kot da bi imela O, se mi pojavi na hlačkah, nekje od včeraj.
To še ni za kaj paničariti, morda bi bil sedaj čas O, te dni, če je bila M na 28-30 dni, zadnja 6.11., nato naj bi bila okoli 6.12.-ko smo dočakali + …
No, dokler ni rjav ali pa še kaj hujšega, sem samo tako informativno hotela vas vprašati?
Držite se.
Bata pozdravljena,
po teoriji si danes napolnila 8 tednov. Kaj pa tale dr. Strah v Domžalah, kot ti je ena od dopisovalk že sugerirala, ti so privat in po odzivih in njihovi spletni strani sodeč dobri (licenca za NS, zelo dobra mašina za UZ, se posvetijo,….). Videla komentar ene, ko je pisala, da ju je z možem sprejela na UZ celo ob 20. uri (ne ravno 31.12. :-)).
Drži se,
lpb
Enako in kar ne neha se.
Bata, pri tako visokem beta HCG ni dobro čakati 3 tedne na ponovni UZ. Sem ti že napisala, pa se bom ponovila. Tvoj G je (predvidevam) nameril GV v velikosti manj kot 22 mm, kjer se utrip še pričakuje, zakaj te je naročil tako pozno, je pa res uganka.
Opogumi se in se naroči čim prej.
Držim pesti, da zdajle srček že veselo utripa!
Bobika, ma nikakor ne morem priti do danes 8 tednov.
Če je bila zadnja M 6.11., so tedni, 13.11., 20.11., 27.11., 4.12., 11.12., 18.12., 26.12, torej bo za novega leta dan 1.1.2010 – 8 t, od ZM.
Če pa štejem od ET-ja, je bilo včeraj 27.12., 5 t.
odločila sem se, da grem v torek nasl. teden na UZ v LJ na GK. ker začnejo delati 4.1., bom klicala, povedala kako je, da imam še napotnico, ter da če lahko pridem v torek. Do sedaj so bili vedno zelo prijazni, upam, da bo sedaj tudi tako. Zdaj ne bom hodila ta teden, problemov ni, razen unega malega belega izcedka, ki je ga opaziti predvsem čez dan.
Ko pa bi šla oz. bom šla k mojemu G, 13.01., pa bo od zadnje M že 9t5d, od ET-ja pa 7t3d.
Upajmo da srček bije.
Ja, upajmo, da srček bije v vseh nas, ki čakamo UZ.
Tako, so me ivf-ovke, kolegice naučile, no pa tudi ti spletni kalkulatorji tako računajo, torej nosečnost se računa od 1. dne zadnje M, pri ivf pa naj računamo od dneva ovulacije naprej-to je pri nas punkcija, tej pa prištejemo dva tedna…, kakor koli, bom na UZ vprašala kako je z računanjem, da bom lahko spremljala kaj se kdaj dogaja, pa da ne bom kaj narobe govorila :-).
Lpb
Bata,
jaz sem imela rjav izcedek. Ne krvav, rjav! Še posebej v času, ko bi morala priti menstruacija. Vmes pa skoz nekaj izcedkovm rumenih in prozornih tako, da sem imela kar naprej bombažne vložke. Ginekologinja mi je po tretjem mesecu dajala vaginalete itd….., da se to omili.
To ni nujno slabo. Jemlji naprej še prometrium in upaj na najboljše ter žal ni druge, počakaj še malo, da vidiš, kaj bo.
Pri meni dr. reš tudi ni videl srčka, sem bila tudi v paniki, po treh tednih na naslednjem pregledu pa je, tako da ja, vem, kakšni so občutki.
Srečno naprej in poročaj 04.01, lp,Karmen
http://www.ivf.ca/duedate.php Poglej na ta link. Vtipkaj datum punkcije. Izpiše se ti čas trajanja nosečnosti in podatki o razvoju ploda… LP K.
Ni mi dalo miru, sem klicala na GK, so mi dali tel. št. od urgence GK, pa so mi tam rekli, da naj se pridem jutri pokazat, ker da vedo kako so ti živčki, … sem povedala kako je na stvari.
Tako da jutri grem gor v Lj., sam ker si nisem fotokopirala izvida krvi iz Postojne, gre še prej po izvid da vidijo še to.
Bo imela malo skakanja jutri, upam, da se bo dobro izteklo.
Uf, se mi je kamen ali pa gora odvalila od srca.
Sem bila kar v porodnišnici PO, ker sem šla še v ZD po izvid krvi, od prejšnjega tedna. Pa so me pol tam vzeli, sem dala napotnico od GK za UZ.
pol pa pravi G, da je res beta HCG visok, me pol pogleda, lih ”vtakne” :)) uno palčko za UZ noter, pa že pravi, gospa, vi ste v redu, sej je plod, pa rum. mehurček, pa tudi srce že bije.
Kaka sreča, kakšno olajšanje. Ma sem mu rekla, da prejšnji teden tega ni še bilo, ko me je pogledal moj osebni G. pa pravi, ma dejte no, da ti bi se moralo videti. Ne vem kako, pač se ni, sedaj je vse v redu, in punce
držim pesti za vse vas, da dočakate vašo srečo, iz srca vam želim.
Je pa nosečnost za nekje 5-6 t, torej ravno po tednih od ET-ja dalje, kjer bo v nedeljo 6 t.
Srečno v novem letu še enkrat!!!