Najdi forum

Kaj bi si mislili, če vam partner v enem letu ne bi rekel da vas ima rad, da vas ljubi…

V partnerstu ne obstajata samo ta dva stvaka, ampak še kaj.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

OJ!
Nekateri izrečejo to le enkrat v življenju in potem to velja do preklica :).Če si želiš ,da bi ti to povedal večkrat mu enkrat ti omeni.
Naj vam sije sonce!

…da očitno ne ve kaj hoče…in ni prepričan v svoja čustva…zato tega tudi ne pove…ker te morda noče prizadet…

LP Esy

Seveda obstaja še kaj, samo ženske pač rabimo tudi kdaj samo dve besedice”rad te imam ali pa ljubim te”!

Meni veliko več pomeni, da mi to POKAŽE, da to ČUTIM, ne pa da mi govori neke prazne besede…

Kaj bi si mislila? Da mu grede besede težko z jezika! Ni vse to, da ti pove, meni več kot besede pomenijo dejanja!

Če je drugače do tebe v redu, potem mu morda ne gre iz ust….
…v nasprotnem primeru pa ADIJO LJUBAVI !

Tudi nekatere ženske smo take. Jaz razen mojima otrokoma ne morem reči nikomur drugemu, da ga imam rada. Njima pa povem večkrat, čeprav sta že najstnika in to zato, da bosta nekoč vedela, da sta bila vse življenje ljubljena, če ne od drugega pa vsaj od matere.

Kot otrok sem se navadila, da nisem kazala svojih čustev, saj so bila vedno drugače sprejeta, kot sem si želela. Posledica tega je, da niti svojemu možu, ki mu v mislih tisočkrat rečem “ljubim te”, “imam te rada”, “brez tebe ne morem živeti”, tega ne morem izreči naglas. Ker sem bila kot otrok navajena, da sem vedno slišala samo: “daj, daj, kaj se zmišljuješ, kaj se pa greš”, vsakič ko sem hotela izraziti svoja čustva, se mi še danes zdi, da bi, če bi to izrekla možu, bilo slišati narejeno, ceneno, klišejsko ali kaj vem kaj, zato tega ne izrečem, čeprav to v mislih storim večkrat na dan.

Moj najdražji mi večkrat pove, da me ima rad, jaz pa mu ne morem. Ali ga zato kaj manj ljubim? Nikakor! Moja ljubezen do njega nima meja.

Zato ne tehtaj teže partnerjeve ljubezni po izrečenih besedah. Če je tak kot jaz, potem ti tega ne bo nikoli izrekel, vendar te bo ljubil nemo, vendar slišno z dejanji.

Dejanje lahko prekrije besedo, beseda ne more dejanja!

Pa mu ti povej, potem pa se mu zazri globoko v oči in videla boš reakcijo.

New Report

Close