Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Beseda mama

Beseda mama

Spoštovani!

Sem ponosna mamica šest mesečne deklice in bi kot najprej rada pohvalila vaše delo. Zdi se mi super, da imamo končno tudi takšen forum, kjer lahko zaskrbljene in novopečene mamice zastavimo vprašanja v zvezi z našimi malčki in malčicami. Moja punčka je kar se razvoja tiče zelo hitra in zelo hitro napreduje. Zadnje par dni pa je namesto vseh krikcov, čeblanja in raznih drugih zlogov na jedilniku beseda mama. Bila sem popolnoma presenečena in šokirana, saj sedaj je vse samo mama, mama poje, vpije in med jokom kliče mama. Zanima me ali je možno, da že tako miceno dete ve kaj pomeni beseda mama ali je to zgolj naključno. Včasih se mi prav zdi, da ve, da sem to jaz.

Najlepša hvala za odgovor in prav lep pozdrav!

Dober večer, mama,
vaša deklica ima odličen govorni razvoj, saj s 6 meseci zloguje, torej 2 zloga skupaj: ma-ma. Predvidevam, da vsemu pravi mama in niste samo vi mama, pač pa tudi papat, oči, karkoli. Ampak, za specifični pomen mame je čas do 8. meseca.
Uživajte, vsak dan bo nekaj novega,
lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close