Bernski Planšarski pes
Pri nas nimajo šans, ne. Najbrž smo premajhni in preveč čistunski, v velikih metropolah pa je tega ogromno, ja džizs, če poznaš smrkce, bi lahko poznal tudi damo in potepuha. A ti ni nikoli nihče pravljic prebiral?
sej mogoče bi t pa biu ušeč kwa pa veš, sm kr lepe postave. če že sebe nočš gledat u špeglu.
Ja, sam zdej pa je treba res kupit tele cucke, če smo že tolk temo nasvinjali.
Kdo se javi? Ajs??? Da boš od blizu doživel naskakovanje psa na smetnjak, hehe, moj je dobro rejen, pa ga je treba zapirat, ko je kontejner poln.
ka ni v blizini kake izpuscene pasje frajle, ki je zadnjic po vasi terala v cik cak kake 10 pesov, ki so bili slepi in gluhi, hehe
Džizs, zdej pa si že res kot nek triletnik s svojimi zakaji.
Ker ima v krvi, da mu dišijo smeti iz smetnjaka. To je zanj poseben posladek, čeprav sploh ni lačen. V bistvu nič ne poje, samo vse razmeče okoli smetnjaka, potem pa jaz čistim, katastrofa. To je spet včeraj naredil in je bil za kazen v pesjaku tri ure.:) Mogoče pa revežu na smeti udari, ko že seksat ne more, ravno zadnjič je obletaval eno garjavo psico, pa sem ga odvlekla stran. Revež.
Kaj potem? A boš kupil, da ne boš iz nevednosti bedarij flancal? Enega malega psička si pa ja lahko privoščiš, no. Saj če ti ne bo zneslo, enega smrkca pokličeš, pa ti ga odpelje, jih je povsod dosti.
Sam zdej pa res pretiravaš, dej se mal umiri no. Vse dokaze si dobil na dlani pa še kr ne nehaš, sploh te ne zanima nič druga kot da bi dokazal svoj prav. Bolj kot ga dokazuješ, manj prav imaš in še kar ne priznaš in ne nehaš z enimi infantilnimi vprašanji.
Vsak normalen človek ve, da če se nobeden ne bi ukvarjal z zavrženimi psi bi se razmnožili po mestih. Ti pa kar goniš svojo dej vsaj nehaj odgovarjat, če že ne moreš priznat da si mim usekal.
Ja, jaz sem tudi ena od tistih tvojih smrkcev, sam letos sem odpeljala v zavetišče 15 zapuščenih psov.
Ah s takimi kot ti se je brez veze sploh ukvarjat. Ne vidiš dlje od svojega nosa.
Bernski planšarski pes ni glih majhen psiček, si bom pa nabavil enga bulmastifa, da bom pol avtoriteta v bloku….aja..al pa ne, rajš rotvajlerja, ker ima več kg/mm2 ugriza :))
Sicer sem pa že stric od ene fletne kužike tko da mi je to čist dost…
lp ajs
meni bolj diši na Gargamelovo smrketo 😉 ono s črno čupo
loooool
pa daj ajsi, pusti, da bo imela Tejči zadnjo besedo, no!
ji pa res vse pokvariš, ko kr ne nehaš limat svojih postov
:)))))))
mimogrede, a ob rasistične izpade raznih hortikulturnih društev se pa nihče ne bo obregnil? oni se ja grejo že kloniranje. TO je šele neetično.
Ustvarjanje nadrase gensko superiornih kulturnih rastlin in etnično čiščenje plevela. Stvar je zrela za ZN. :)))
lp ajs
Če imata fotr in mat bernca rodovnik (to je tist list, ki ga izda Kinološka zveza), pa jih lastniki parijo brez vzrejnega dovoljenja, to so čistokrvni psi brez rodovnika. Seveda pa to ne pomeni, da bodo mladički zdravi in prav lahko crknejo po nekaj mesecih zaradi kakšne prirojene napake ali se celo življenje matrajo, ker imajo uničene kolke.
Namen vzrejnega dovoljenja je, da se pri psih ugotovijo prirojene napake ali zdravstvene težave zaradi katerih paritev ni primerna.
Nekak se mi zdi, da je blo bolj kot pedigre moteče to, da si poročena.
za našo psičko bernsko planšarko čistokrvno iščemo samca za paritev če kdo ve kje ga lahko najdemo naj pove naj bo kje v okolici celja !?hvala!!!!
lepo pozdravljeni
mene pa ubistvu zanima če kdo ve za kakšnega samca bernskega planšarja za paritev,ker rabimo za našo psico,ubistvu je brez papirjev. dobrodošla je vsaka informacija in mi kar pišite na [email protected] ali pa kar tukaj. ker res to rabimo smo pa drugače iz okolice tržiča
lp tanja
Forum je zaprt za komentiranje.