Najdi forum

Bernardinec – kupim

Kupim čistokrvnega bernardinca (mladiča).
Lahko se mi javite tudi na mail naslov.

Hvala.

bodi bolj matančen, ker obstajata dolgodlaki in kratkodlaki bernardinec! Če najdeš kratkodlakega v Sloveniji mi prosim povej, ker ga tudi mi kupujemo in čakamo (sedaj nanj čakamo v tujini).

Sploh ni pomembno kakšen je, samo da je bernardinec. Iščem ga pa pravzaprav za kolega. Mislim, da je to, kar imam v mislih, kratkodlaki.
A potem jih je res težko najti v Sloveniji?
Iščem ga že intenzivno kar nekaj časa, pa ni nič kaj uspeha. Žal.

ja v Slo ga boš težko našel. Jst sem našla enega samca na Gorenjskem, menda pa je še en mladič v Ljubljani ali pa v okolici (kratkodlaka oba). Zato sem ga jst začela iskati v tujini in sem našla enega vzreditelja v Franciji in sedaj je ta psička cca. 1 mesec breja ali pa malo več.

A te lahko prosim za kakšno informacijo glede tistega mladička na Gorenjskem?
Najlažje je kr na mail.

Najlepša hvala že v naprej.

na gorenjskem je samo odrasel samec. pripeljan je pa bil iz poljske. ce te še vedno zanima njegov naslov pa se mi javi na mail!

iščem kratkodlakega bernardinca če kdo ve kraj v sloveniji ki jih oddaja ali prodaja bi ga z veseljem kupil
Pod pogojem da je še mladič!!!!

Pozanimajte se pri vzrediteljih:

http://www.skvpm-klub.si/pasme/bernardinec.html

Tale punca je s srcem pri bernardincih. Mislim, da sem nekje zasledila, da vam pomaga tudi pri uvozu mladička.
http://tyronica.si/slo_opasmi.htm

Včasih se celo oglasi na tem forumu.

evo me 🙂

Po dolgem casu smo v Slo spet imeli (rodovnisko) leglo bernardincev. Ampak mladicki so ze vsi rezervirani.

Naslednje v Slo. dvomim da bo letos… mogoce pa le. Drugace pa drugo leto (skoraj) sigurno.

Iščem bernardinca za parjenje..info. kontakt:041-934-473 Alen&Vesna

imam odlicnega dolgodlakega bernardinca za naskok..brez rodovnika,čistokrvn..popolna linija..če pozna kdo kaksno psicko.
gorenjska

Ja, poznam. Kliči v zavetišča, nekaj takih produktov tam sameva, ker niso tako smešni kot Beethovni.

Katera zavetisca to?

Vtipkaj v google zavetišče, poglej, kliči, spršuj.
A pričakuješ, da ti ga še domov pripeljem?

New Report

Close