berenski planšar-PRODAMO
murnček1, lahko si ti odpreš svoj forum, namenjen zgolj in samo preprodajalcem in šteparjem ter njihovim naivnim kupcem. Potem me pa lahko mečeš dol. Iz javnega foruma me pa nek nevednež, ki se je komajda včlanil, pač ne bo metal.
In ja, še naprej bom gobcala proti takšnemu razlojevanju psov. Če ti gre to tako na živce, se poglej v ogledalo in se vprašaj, kolikšna je pri tebi moralna odgovornost do tega!
Kot prvo Yo, nisem na novo včlanjena, forum spremljam že kar dolgo, moram pa priznati, da zadnje čase zelo redko pa morda tudi zaradi tebe. Te pa sprašujem, kako si upaš obsoditi mamo avtorice tega posta za šteparko??? Svojega foruma ne bom odprla, prvič, ker s preprodajalci nimam nobene zveze, niti jih ne podpiram in kot drugo, da nisem niti pol t.i. ‘pametna’ kot ti, niti mi ‘gobček’ ne dela, kot klopotači, kar pa tebi zelo uspeva. Dala sem ti samo nasvet, da ustanoviš svoj moderiran forum, tako ti ego ne bi zrastel samo do neba ampak še čez!!!
no Yo,
itak nisem pričakovala, da mi boš znala odgovorit s kakšno statistiko, kot si jo na primer zahtevala od mene. Katera od naju se gre logiko argumenta netipične izjeme, bova zaradi odsotnosti sistemtičnih pregledov psov vseh vrst in mešanj, težko ugotovili, tako da se lahko boriva samo z argumentom lastne izkušenje. (tudi ti si podala “samo” svojo izkušnjo)
Načeloma se najini mnenji ne razhajata prav dosti. Če bi živeli v Švici ali VB, kjer je Kinologija in ostale zoološke službe (ljubiteljske, društvene in oblastne) res na nivoju, bi se s tvojim mnenjem brezkompromisno strinjala. V naši podalpski deželici pa pač ne.
Pa še to … riba začne smrdeti pri glavi … prenesi ta princip na nekatera podorčja slovenske kinologije … predvsem naj nekateri sebe spravijo v red (s te Yo NE! mislim tebe)