Lep pozdrav gospod doktor!
V bistvu sem se že odločila za povečanje prsi, vendar imam en problem. Na levi dojki imam namreč že več let benigni tumor. V tem času mi je celo izginil, a se je sedaj ponovno pojavil. Na vsake toliko časa hodim na preglede, kjer mi tumor punktirajo zaradi kontrole celic – baje, da je to edini način. Zanima me, ali je po operaciji povečanja prsi z vsadki pod mišico, punkcija še možna oz. ali je možno, da se potem s punkcijo vsadek predre? Moja zdravnica mi tumorja noče odstranit, zato me zanima, ali morda ob pregledu izvidov, tumorčke odstranjujete tudi plastični kirurgi? Najlepša hvala za vaše odgovore in lep dan želim!
Živijo
Priporočam , da se oglasite v naši ambulanti v sredo z izvid v zvezi s tumorčkom.
Ob punkcijah obstaja verjetnost, da pride do predrtja vsadkov vendar je tveganje zato ob pravilni tehniki zelo majhno.
Tumorček seveda lahko odstranimo pri posegu povečanja prsi ali že pred njim tako , da bomo imeli po potrebu histološko preiskavo celotne spremebe, vi pa boste po odstranitvi lahko brez skrbi.
Lep pozdrav
aleš