Najdi forum

beljskovinski napitek v DM

lep pozdrav!
zanima me, če je že kdo preizkusil tisti beljakovinski napitek iz DM-a. stane okoli 3999SIT. reče se pa nekaj takega kot nutrifit ali podobno. obstajajo pa še eni napitki od iste firme, za regeneracijo, energijo…
ali se taki napitki priporiočajo za rekreativne športnike? a kaj pomagajo (pri pridobivanju mišic)? a je to samo “larifari”?
hvala za odgovore!
pa lep poletni dan vsem!

Na trgu je veliko boljših in cenejših izdelkov.

Lp Oliver

Oliver, jih lahko prosim nekaj našteješ – kaj priporočaš in kako so kaj cenovno.

Čao

Najdeš jih npr. na
http://www.maxximumshop.com

Tam imaš tudi dobro razloženo kako se jemljejo.

Osebno so mi zelo všeč Designer Whey, Prostar Whey.

Lp Oliver

Berem različne debate ,okoli proteinov… pa vas večina stalnih navaja Maxximumshop in proteine Designer Whey. A, so res tako OK a delate v tej firmi . Pa še : iz česa so pa sestavljeni’

lp Dare

mislim da nihče od nas ne dela v tej firmi 🙂

gre za to, da obstajata dva tabora v sloveniji. dva največja uvoznika športne prehrane pri nas. eden je Gašper Grom, ki med drugim uvaža Designerja, drugi pa je ********.

predvsem zaradi groznega odnosa do strank vse manj ljudi kupuje pri tem drugem uvozniku. gašper grom pa je na drugi strani pravo nasprotje. večina priznanih slovenskih bodybuilderjev pa tudi fitneserjev in rekreativcev zato prisega na designerja, ki ga uvaža Grom.

jaz osebno sem preizkusil že dosti znamk proteinov in lahko rečem, da sem v zadnjem letu odkar uporabljam designerja ustvaril najboljše razultate. drugače pa mislim, da ni nekih ogromnih razlik med izdelki teh top firm.

Iz kakšnih beljakovin pa je Designer ?

lp

whey protein so, torej gre za sirotkine beljakovine

Nutrifit je pomojem od nutrilaba.. nutrilab pa nosi tud nalepko od maxximuma. Torej je pomojem v redu.. sestave pa ne poznam.

Motiš se kolikor sem nazadnje gledal je to bolj gainer kot pa preparat za hujšanje 😉

Lp Oliver

Veste kaj se meni zdi bedarija? Da vsi samo o nekih ploščicah, umetnih napitkih, proteinih, in o podobnem sanjate. Kaj če bi raje za raznoliko prehrano poskrbeli na drugačen način.

če bi imel pojma o temi, potem bi vedel da vsega z navadno hrano praktično ni možno zaužiti, oziroma to nebi zneslo iz ekonomičnega vidika

Zakaj rabiš vse?

Če hočeš napredovati kot nek športnik za relativno nizko ceno je pač potrebno poseči po dodatkih. Ponavadi te dodatki pripomorejo tudi k splošnemu zdravju.

Lp Oliver

Ženska za moje pojme ne rabi ogromnega vnosa beljakovin. Sploh pa neka povprečna, ki hodi 2meseca v fitnes. Normalna zmerna hrana, vadba kot npr. aerobika, ter občasno čokolada dajo za moje pojme lepše rezultate kot pa dvigovanje kvihtov ter ogromne doze beljakovin.

Hm, po mojih izkušnjah ni čisto tako. Šele z utežmi in beljakovinsko bogato hrano sem uspela dobiti takšno postavo, kot sem si jo zmeraj želela. Je pa res da nikoli nisem bila debela.

Poznam neko dekle, ki je ze prej imelo hudo postavo, zacela je konzumirat 3g B na kg TT.. praski, hrana itd. in se je zacela pritozevat, da malo preveč raste.. npr. roka ji je zrasla na 34cm :)) Samo pa res nima prevec BFja..

Drugac pa aerobika+čokolada za moje pojme naredi najboljšo postavo. Vsaj največji delež zensk z dobro postavo to dela.. 😉

rekel si: Drugac pa aerobika+čokolada za moje pojme naredi najboljšo postavo. Vsaj največji delež zensk z dobro postavo to dela.. 😉

si pomislil, da obstaja možnost, da te ženske že naravno niso nagnjene na drugačno postavo in si lahko zato privoščijo čokolado.

iz mojih izkušenj lahko vidim, da je zelo velik del tistih punc oz. žensk, ki hodijo na aerobiko že vitkih, ko pridejo prvič na aerobiko. te potem najraje hodijo in se razkazujejo. potem pa jih vpraša kakšna punca, ki na novo pride od kod jih lepa postava. in one seveda odgovorijo, da je kriva aerobika 🙂

Veliko bolje, kot nažiranja z beljakovinami in težek trening. Sodeč po rezultatih. Seveda ti bodo prodajalci beljakovin v prahu trdili drugače in navajali študije itd..

Sodeč po katerih razultatih?

New Report

Close