Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Beljen hrast kuhinja in hrastov parket

Beljen hrast kuhinja in hrastov parket

Pozdravljene vse,

malo sem prebirala sporočila, pa sem videla, da vas ima kar nekaj kuhinjo v barvi beljenega hrasta, pa me zanima, če jo ima katero kombinirano s hrastovim parketom. Midva sva jo namreč naročila, zdaj so mi pa mnogi rekli, da to dvoje ne gre najbolje skupaj, pa me je zdaj kar malo groza, kako bo vse skupaj izpadlo. Ali ima tu kakšne izkušnje s tem?

Hvala za odgovor in lep pozdrav,
Tamči

Pogosto mnenje, tudi nekaterih arhitektov, je res, da več vrst lesa ne gre skupaj…..vendar pa ni nujno, da bo v tvojem primeru zgledalo slabo. Odvisno kakšni teni lesa so – hrastov parket je lahko temnejši lahko svetlejši, ali imaš kuhinjo v celoti beljen hrast, ali le določeni detajli…..

Mi bomo npr. imeli parket beljen hrast in do sedaj si nismo pri opremi nikjer zamišljali še drug odtenek lesa….vendar zadnje čase več nisem prepričana, da bo tako tudi ostalo. V zadnji številki Bravacasa je npr. predstavljeno stanovanje (“energija v barvah”), kjer so (z arhitektom) uporabili več vrst lesa in meni zgleda ful dobro…… Poglej

Torej, odvisno…..))))))

Mi imamo vse pohištvo v barvi beljenega hrasta, parket pa javor. To dvoje gre dobro skupaj.
je pa res, da je odvisno kakšen je ta hrastov parket. Če ima preveč zelenega podtona, potem bi se res lahko “teplo”.

Živi in pusti živeti

KAr ne morem da ti ne odgovorim malo porogljivo:

Mi imamo v stanovanju v kuhinji in dnevni sobi hrastov parket, v hodniku jesenov, kuhnja je češnja, na hodniku so bukove omarice, v dnevni pa oreh alples omare.

Groza, ne????

Imamo pa se zelo lepo in radi.

Imej se lepo tudi ti. Prav gotovo ne zato ker tvoje stanovanje je ali pa ni takšno kot v bravacasa.

Že v naprej se opravičujem za tak odgovor, ampak včasih me malo zbode.

men je super, ker so ploščice v kuhinji.

New Report

Close