Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? belim, barvam in še kaj – ugodno – ponovno

belim, barvam in še kaj – ugodno – ponovno

Najraje služim denar, če me delo tudi veseli.
Ja in čeprav sem ženskega spola – kar je morda komu nenavadno, me Veseli beljenje in barvanje – vse kar je povezano z barvanjem površin, stanovanjskih, poslovnih,… dokler pač za delo zadošča osnovno orodje, saj profesionalnih brizgalnih aparatov ipd. nimam. Po izobrazbi sem sicer že dipl.soc.del, bom pa tudi akademska slikarka nekoč, saj trenutno študiram slikarstvo.

V treh letih sem ob študiju spoznala, da najraje zaslužim denar z beljenjem stanovanj itd. Od nekdaj sem doma pri tovrstnih hišnih opravilih pomagala očetu in tudi svoja bivališča sem vedno belila ali barvala sama. Tako sem potem pred časom kolegici, ki je iskala “malarja”, ponudila da ji delo opravim jaz – ugodno in dobro.

Kolegica je bila po končanem delu navdušena, tudi čistiti ji ni bilo treba nič.Pa vsi lastniki stanovanj, ki sem jih potem še belila tudi. Moje delo je tudi podhod do enega ljubljanskih lokalov.

Več – foto reference – lahko pošljem po morebitni poizvedbi na mail zgoraj.

Nina

pohvalno, bi kar narocil

Nina od kje pa si, morda imam delo zate

tudi mi smo iz lj.javi se.

Upam, da nisem zamudila kakšne priložnosti,….
za nislabo: sem iz ljubljane, sicer pa če gre za nekaj več kvadratov tudi nekaj kilometrov poti ni ovira (se še spomnim juter po eno uro v avtu do službe)…

za tinne in francko55 pa: se javim na email naslova, ki sta ju pustila/li

Morda bo najbolje če kar tule dopišem svoj email naslov še enkrat:
[email protected]

Vesela bom, če mi resni interesenti pišete, (pa tudi če bo med vami kak inšpektor 😉 ) …

LP, Nina

popravek – francki55 ne morem poslat maila … bom zato spremljala forum v prihodnjih dneh

pa pozdrav še enkrat

Koliko pa računaš? Bi te rabila.

Pozdrav,

bi rabila: sem se pozanimala bolj konkretno o cenah danes – z računom, brez, ki bi jih postavili majstri…

moja po pregledu je: 1,3 do 1,5 eura za meter2 beljenja z belo (dvojni premaz) – manjši obseg dela – nekoliko višja cena, kar je običajno.
morebitno kitanje razpok, izravnava sten: po podobni ceni, če ne nižje (to lažje povem po ogledu prostora)
barvanje z barvami pa po dvojni ceni navadnega beljenja (za nekatere barve je potreben trojni premaz in tudi same barve so precej dražje)

Cena na kvadrat pri majstrih vedno vključuje material, torej tudi pri meni, je pa stvar dogovora kdo material dejansko kupi (če sploh imam dovolj sredstev, da založim nakup) in seveda potem na podlagi tega izračun dejanske ceno.

Upam, da sem odgovorila bistvene stvari. Če se odločite za mojo ponudbo, mi lahko pišete kar na mail zgoraj. Tako bom najhitreje odgovorila (potem pošljem tudi gsm.št.), ker tu na forumu kak dan pozabim preverit zanimanje na oglas.

Lep pozdrav

Nina F.

p.s. spet

za hitro oceno celotne kvadrature majstri pomnožijo površino tlorisa s 3 – pri normalni višini stropov itd… za kopalnico, če je do stropa v ploščicah, to seveda ne velja)

LP

Vračam sporočilo na vrh, pa objavljam,da se po odsotnosti konec avgusta in septembra zaradi študijskih obveznosti, spet lahko lotim dela – beljenja, če je še čas pred zimo.

LP

New Report

Close