Najdi forum

beli zobje

zanima me če ima kdo kakšno preizkušeno metodo, kako se znebiti rumenih oblog na zobeh? redno si jih čistim, ne kadim in ne pijem kave!

obstaja postopek beljenja zob. vprasaj pri stomatologih. mislim pa da uporabljajo vodikov peroksid, sam v majhni koncentraciji.

..a veš da beli zobje v osnovi sploh niso “zdravi”..saj belina pomeni tanko plast sklenine…in z vsakim beljenjem…pa naj si bo to sol, perl Weis, ali razne paste, bog ne daj peroksid, ki ga uporabljajo tudi zobarji…se le tanjša plast sklenine…
Saj bi vsi radi imeli bele zobe, kdo pa ne, samo je pa vse tud odvisno od dedne zasnove…in seveda okoljskih sprememb…
Zaenkrat najboljše na trgu so zobne ščetke, ki imajo poleg ščetin še vstavke iz gume, ki polirajo zobe…poskusi s tem, in dobro zobno pasto, pa boš videla, mogoče dosežeš željen rezultat.
LP Esy

…bog ne daj uporabljati vodikovega peroksida..!!!…

nikakor se jih ne bos znebila.
tako pac je!
če si jih bos pa pobelila bos pa unicila sklenino, ker so to vsa po vrsti agresivna sredstva, po koncanem učinku belila pa bodo še bolj rumena in nebela!!!

ja hvala vsem za nasvete! se kr strinjam z vami in očitno se bom morala kr sprijazniti s tem!pa lep pozdravček!

Če je struktura zob bolj rumenkasta potem so taki zobje! S kavo in cigaretami jih pa lahko dodatno porumenimo! Baje pa pomaga sol ali limonin sok na zobno ščetko in drgni! Sam okus je ogaben!

Lp zoya

Nekje sem prebrala, da si jih umiješ s pecilnim praškom (malček, ne cel paketič) … nisem pa še probala.. in ne vem, če škoduje zobkom.
Čau.

Poiskusi jih oprati z elektricno zobno scetko. Pri meni deluje, ampak odpravi samo obloge, zobje so pac toliko beli, sivi ali rumeni kot so po naravi (menda zaradi razlicne vsebnosti fluora?).

Jenny, kaj lahko poveš malo več o električni krtački. Se splača, je boljše kot navadna, poškoduje sklenino, slabe strani.

Hvala.

Lp, Mišek

Nic ne mores proti rumenim zobem…taksno barvo pac imas, odsvetujem pa ti bilokaksno umetno beljenje zob ker tako avtomatsko uničuješ zobno sklenino!!!! To je moj nasvet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close