Najdi forum

Beli višavski terier

Besedilo in fotografije o zahodnovišavskem belem terierju so kopirane s tega vira:

Besedilo in fotografije o zahodnovišavskem belem terierju so kopirane s tega vira:

[/quote]

NAd slikico je link dodan. wickipedia

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

[/quote]

NAd slikico je link dodan. wickipedia

Primož[/quote]

Sem videla, vendar sem že oddala post, zato sem si sama odgovorila na zastavljeno vprašanje 🙂 Hvala.

Nič narobe, zato pa še enkrat povemo, raje dvakrat, kot pa da bi narobe razumeli. NAvsezadnje verjamem, da vsi želimo samo dobro, ampak imamo včasih slab dan al pa nismo dobro razumeli.

Zato pa pravim, da se moramo potruditi in raje dvakrat vprašati razmisliti, kot pa takoj povedati v drugačnem tonu.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

no 500€ ni nč v primerjavi s 1 500€. bombažek(ubistvu je pasma coton de touler ampak ga jst kličem bombažek)stane 1 500€ pasma je popolna. je potrpežljiv, prijazen, strpen, inteligenten, razumevjajoč…u glavnem ma use, tko da če maš dost keša je ta pasma več kot dobrodošla

ja to ni še nč coton de touler stane 1500€ pa je popoln

Znanci so pred kratkim kupili višavskega terierja z rodovnikom v okolici Vrhnike pri gospe Trček Marinki Psarna Trčkova in so z njim zelo zadovoljni. Tudi meni je zelo simpatična živalca, polna energije, zelo zabaven in prijazen kuža, ki bi se vedno igral in crkljal.

mi mamo višavskega terierja…naš je full igriv, velik ma energije, zlo prjazn, pa full ubogljiv in inteligenten, pogumen…čist je nor na naše štiri mucke, pa na žoge,rad pa je tut na snegu…star je štiri leta pa full ga mamo usi radi…je primeren za otroke!

sam je pa res da ga je treba vsake 3 mesce pelat k frizerju, usak dan počesat…pa tut okopat…

pa to da kužki te pasme morjo bit u stanovanju je čista zmota!!!To pasmo so imel za lovce na zajce…pa te fore…tok da mu nau nč hudga, če bo spau odzun, tut čez zimo je uhka udzun pa takt je bol da ga ostrižt peleš septembra al pa oktobra da mu dlaka zrase pa ga nau zebl…

no mi ga mamo udzun u velikem pesjaku pa mislm da mu je čist fajn…nkol nm še ni zbolu…

naš pes rad je use (še sadje:slive, jagode, jabolka…)

tok da…če boš izbrala tako pasmo nauš zgrešila…ker so res prisrčni in jih vzljubiš TAKOJ!!!

Prijaznim ljudem, ljubiteljem višavcev, po možnosti takim z otroci, podarim zelo lepega višavskega terierja, 2 leti starega, prijaznega, ubogljivega, redno cepljenega in negovanega, trenutno nastanjenega v Ljubljani Bežigrad, v Plavi laguni, pri mojima staršema, ki pa sta žal postala preveč betežna in bolna, da bi lahko zanj skrbela, čeprav sta nanj zelo navezana. Bila pa bi vesela, če bi se kužku našel primeren gospodar, pri katerem bi bilo zanj čim lepše poskrbljeno. Prosim, če bo to obvestilo naletelo na prijazne ljudi, ki bi radi delili veselje s tem prelepim kužkom, da se oglasijo po tem portalu, ali pa pošljejo svoje podatke in kontakte po zgoraj navedenem email-u.

Hvala,

Sašo

Žiujo*
Mene sam neki zanima.. Mam višavsko terierko ki jo mam namen parit.. In že neki časa nazaj sm nekje prebrala al slišala (ne vem več kje) da če ima višavski terier svetle oči ni priporočljivo parit. Moja ima sicer tmne oči sam me zanima če bi meu samec slučajno svetlejše, je res da ni pametno parit al ne? Je lahko kaj narobe?

Prosim za odgovor.

Pelji jo na vzrejni pregled. Tam bo tvoja psička dobila telesno oceno in vzrejno dovoljenje določene vrednosti (A, B, C).
Na vzrejnem pregledu prav tako lahko dobiš informacije o primernem samčku.

Nimam je namena takoj parit zato me samo zanima če kdo kaj ve. Vzrejno tudi ne bom še delala tko da če kdo ve kaj o tem prosim za odgovor da bom vedla za vnaprej, ker nočem da bi blo kaj narobe s psičko.Hvala

Kljub temu greš lahko samo pogledat na vzrejni pregled in tam vprašaš. Vodja sekcije in vzreditelji bodo vsekakor najbolje vedeli.

hej. mene pa zdej res zanima, amajo višavci težavo z dlako pogosto, ker ene pravjo ja druge ne zdej panewem :/ no pa če mi kšna z izkušnami pove, kako kot mladiči prenašajo vožnjo? pa pri kolikih tednih ga prvič peljem vn? pa če mi svetujeta kšno psarno?

hvala u naprej 😉

mene full firbca če je kle gor kk prfoks od slove da nam pomaga po slovensk pisat. tenks.

Bi lahko kar pri tebi začeli popravljati napake.

Cene majo take tut zarad značaja. Vsaka pasma ma drug značaj. Višauci pa majo zlo lep značaj., so prijazni, ubogljeni, hitro se učijo, prijazni do otrok… Sem ga imela. In ga priporočam.

To je opis pasme glede na enega predtavnika morda?

Pozdrav vsem ljubiteljem višavcev

Naša psička je stara 6 let in sploh si ne znam predstavljati, kakšen dolg čas bi bil bez nje. Je pridna in ubogljiva. Seveda ima tudi svoje muhe; kdo jih pa nima??
Ker je večina v tem forumu že napisana, bi dodala še svoje izkušnje glede hranjenja. Naša v.t. zelo hitro odreagira na neprimerno prehrano, bodisi s prebavnimi motnjami ali pa s kožnimi alergijami. Preizkusili smi kar nekaj vrst briketov, ki so nam jih svetovali v specializiranih trgovinah. Glede na naše izkušnje lahko priporočam hramo NUTRA, ki pa je zadnje čase več ne dobim. Sedaj jo že dobro leto hranim z REGAL briketi (za občutljivo,…, z vitamini,..). S to hrano sem zadovoljna. Njena dlaka se je celo nekoliko popravila, čeprav ni bila slaba, pa tudi prebavnih ali kakšnih drugih težav ni imela. Seveda je potrebna previdnost pri dodajanju in količini ostale hrane (naše) in priboljškov, katere rada “nafehta”.

Mnogo užitkov in lepih trenutkov z vašimi 4-nožci.

Najprej vsem lep pozdrav.
Zanima me kdaj pričti z vzgojo Višavskega terierja. Sedaj je še mladiček star 8 tednov.

New Report

Close