Najdi forum

Lepo prosim če mi lahko gdo pove kaj je beli tok pri ženskah.
Hvala vsem ki mi boste odgovorili.

Beli tok je normalen izcedek iz nožnice, ki ga ima vsaka ženska. Če je zdrava in če skrbi za higieno, je izcedek brez vonja in belkaste barve. Pri kakšnih vnetjih se izcedek poveča in je lahko rumenkaste barve ter ima neprijeten vonj. Lp

tut mene zanima nekej glede tega..kok pogosto pa nej bi zenske to imele

jaz naprimer imam ful belega toka med ovulacijo!drugače ga imam pa skoraj vsak dan po malem in je res neprijetno ko si moram kar naprej hlače menjat ko imam skoz mokre!!vem pa tudi za druga dekleta in ga imajo veliko zdaj v puberteti ko se telo razvija pa hormončki delujejo torej od 14-19 leta najpogosteje.LP.

Lahko si olajsas delo in namesto, da bi menjavas spodnje hlacke, uporabljas mini vlozke.
Lp

tenx sam mislim da ne.že ko maš menzo je smotan tiste vložke vlačit…kaj šele vsak dan da imam skrbi da se vidi čez hlače na primer.itd…LP.

Lara!

Saj zato pa se imenujejo mini vložki. So zelo majhni, čez spodnje perilo neopazni, obsajajo tudi za tangice in zadnjič sem videla na TV, da bodo začeli prodajati tudi take v črni barvi za črno perilo. Tudi ti sploh ne boš opazila da ga imaš, ker so zelo tanki. Jaz jih uporabljam ves čas, pakirani so pa tudi po en komad, in ne zavzamejo čisto nič prostora v torbici – lahko jih daš celo v denarnico. Je vsekakor bolj praktično kot večkratno menjanje spodnjega perila. Kdo bo pa pral vse to:)

Lp.
Sanja

Ja pa nisem vedela, da obstajajo tudi ljudje, ki ne poznajo mini vložkov. Zase vem, da ga mam stalno, tudi ko mam tangice. Sploh si ne morem predstavljati, da bi bila brez!Sanja je pisal/pisala:
>
> Lara!
>
> Saj zato pa se imenujejo mini vložki. So zelo majhni, čez
> spodnje perilo neopazni, obsajajo tudi za tangice in zadnjič
> sem videla na TV, da bodo začeli prodajati tudi take v črni
> barvi za črno perilo. Tudi ti sploh ne boš opazila da ga
> imaš, ker so zelo tanki. Jaz jih uporabljam ves čas, pakirani
> so pa tudi po en komad, in ne zavzamejo čisto nič prostora v
> torbici – lahko jih daš celo v denarnico. Je vsekakor bolj
> praktično kot večkratno menjanje spodnjega perila. Kdo bo pa
> pral vse to:)
>
> Lp.
> Sanja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close