bele plombe cena
Včeraj sem bila čisto iz sebe, ko mi sin star28 let pove, da je plačal za 2 plombi- menjava starih 350 EUROV.Vedno je hodil redno k zobozdravniku in redno skrbi za ustno higieno.
Ko je hodil k dolgoletnemu zobozdravniku( ŠEL na žalost V pokoj) mu je še novembra meseca rekel, da ima vse v redu. Sedaj je šel privat , da mora zamenjat vse plombe, ker so stare.Najbrž služijo na račun ljudi.
Kaj mislite vi ali so te cene normalne, mislim da taka cena je pa res samo za bogataše, ne moreš verjeti kako različne cene postavljajo.
Lep dan vam želim
Karla
Pozdravljena Karla,
Kaj naj rečem!? Če je šlo resnično samo za menjavo dveh plombic, predvidevam da sta narejeni iz visoko estetskih dražjih materialov, je cena še vedno zelo pretirana. Sama prav tako delam v samoplačniški ordinaciji, z zelo dobrimi materiali, z lasersko preparacijo zob, pa moje cene še zdaleč ne dosegajo teh.
Menim, da bi se bilo pametno pozanimati katere storitve so bile pravzaprav narejene in računane. Sicer se cene samoplačniških storitev od ambulante do ambulante lahko zelo razlikujejo.
Srečno.