bele pikice na spolovilu
Najprej se naučiš osnov obnašanja, pozdraviš in se zahvališ, če nekaj potrebuješ, to te morajo naučiti starši, ko se boš naučil to, se boš prijazno naročil pri dermatologu in ko boš prišel na vrsto, boš opravil postopek.
Lepo pozdravljen in hvala!
Pozdravljeni,
jaz pa imam problem, saj imam na prostati stvari ki je podobna žili, in jo lahko tipaš takoj pod kožo. Ta ”žilica” je bolj na zgornjem področju pri glavi pod kožo, ki pokriva glavo prostate. V erekciji in med spolnim odnosom je boleče….drugače ne vpliva na uriniranje in orgazem.
Lepa hvala za nasvet in pomoč…
Lp.
Pozdrav!
Prostate ni videti , niti se ne tiplje!!
Gre očitno za žilo na penisu, ki jo lahko pokažete urologu in bo presodil za kaj gre in ali je potrebno zdravljenje.
Lp
POzdrav!
Sam izvajam zamrzovanje, boli nekaj časa, ponovitev je 2-3, pa se stanje izboljša.
Zakaj nastanejo? Menijo, da zaradi vlažnega okolja, včasih premalo osušenja, smegme…..
Lp
Pozdravljeni!
moje ime je …. star sem 16 let in imam isto bele pikice po spolovilu vem in zagotovo so to (PPP) imam pa jih tudi po drugih delih penisa naprimer,po začetku penisa takoj ko se začne ob trupu in nato po robu glavice za pregled ali kaj podobnega se malo sramujem.imam pa še eno vprašanje.kot ste že navedel g.doktor v prejšnjih komentarjih nevem kako bi na to odreagiralo moje sedanje dekle ki neve zakaj to sploh je neznam ji obrazložiti prosim samo če vi poveste neko razlago jaz pa ji to obrazložim po vašem sistemu
hvala lepa!!!!
Pozdrav!
bele pikice na penisu so največkrat povečane lojnice, kar so lahko samo individualna oblika lojnic, kar ne pomeni, da je kaj narobe, lahko pa so posledica vlažnega okolja, slabe higiene, smegme in podobno.
To se vse da razložiti dekletu, če so odnosi normalni.
Lp
Pozdrav!
bele pikice so verjetno bolj izražene lojnice, zaradi spremembe ob testisu pa bo potreba obiskati osebnega zdravnika, ki bo presodil ali je potreben pregled pri urologu.
Lp
pozdravljeni!
mene pa zanima ce je mozno da se ppp pojavi tudi pri dekletih? na kozi okoli vagine so se mi pojavile bele pike, ki ne bolijo in niso vecje od 4 mm. jih je pa kar nekaj. ker sm mislila da je povezano kaj z vrascanjem dlak ali da so cudni mazolji sem enega stisnila- iz pikice je dokaj veliko krvavelo. mazem jih z canesten plus kaksen teden vendar nic ne pomaga. kaj bi to lahko bilo?
lp in hvala za odgovor
Pozdrav!
Povečane lojnice, kondilomi….. tele kratice se uporabljajo za spremembe pri moškem, sicer pa sam nisem najbolj privržen kraticam. Odločitev za kaj gre pa bo na strani ginekologa, ki bo pregledal to sluznico in predlagal ali je potrebno ukrepati ali ne.
Lp