Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Bele lise okrog oči

Bele lise okrog oči

Spoštovani,

prosim za nasvet glede dveh težav:

1. Že dalj časa opažam, da imam bele lise/kolobarje okrog oči. O zabuhlosti ni sledu. Zelo izrazite lise so predvsem zjutraj. Poleti na soncu ne porjavijo. Se pa vsakodnevno intenzivno ukvarjam s sportom. Na spletu sem našla info, da gre lahko za pomanjkanje snovi potassium chloride in magnesium phosphoricum.

2. Več kot 7 let je moja nadloga kožna plesen na hrbtu. Zežave seveda niso odpravile niti tablete niti mazila. Kontracepcije ne uporabljam, pojem veliko sira, s sladkarijami sem zmerna. Predvidevam, da pride v postev naslednje branje in velja tudi za moj primer http://med.over.net/forum5/read.php?177,3443915?

Zahvaljujem se za odgovor

Spoštovani!

Veseli me, da ste že sami ugotovili, da je koža pogosta odvisna od situacije v črevesju.Področje okoli oči je po načelih Trad.kit.medicine povezano z jetri.Če boste z dieto razbremenili črevesje, boste razbremenili tudi jetra.

Lep pozdrav!

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close