Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija Bela plombica in bolečina

Bela plombica in bolečina

Spoštovani,
pred pribl. dvema mescema mi je zobozdr. naredila na zobu št. tri belo plombico. Prišla sem k njej, ker me je bolel zob ob ščetkanju in ugrizu (na pritisk), opazila sem tudi manjšo luknjico. Zob pa je kljub plombiranju še vedno občutljiv na pritisk. Šla sem ponovno nazaj in mi ga je malenkost zbrusila, ćeš da mi je udarjal ob spodnji zob in ga je to delalo občutljivega. Dobila sem tudi napotek, naj ne bom tako občutljiva, saj si mora zobek opomoči in da včasih to traja dlje časa. Zdaj pa mene zanima ali je to res, bo to izvenelo, sli so možni drugi scenariji?

Hvala za pomoč!

Pozdravljeni,

o preobčutljivosti zob po izdelavi zob sem že velikokrat pisala; malce pobrskajte po forumu. Najverjetneje bo občutljivost minila, če se bodo pojavile izrazitejše bolečine, pa bo potrebno vstaviti v zob zdravilo za pomiritev pulpe.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close