bela omela-je smiselno?
Ne nameravam se mešati v tole debato, samo dodala bi svoj kometar. Tisti, ki berete tole temo, je odziv dr.ive jasen pokazatelj njenih namenov in delovanja, ki žal sledi miselnosti današnjega človeka, ki gotovo ni sočutje, pomoč, ampak egoizem in pohlep po denarju. Mislim pa tudi, da je dr.iva opravilno sposobna in ne rabi braniteljev.
Dr.iva ni interesiralo brezplačno podajanje mnenja, ker jo je močno zmotilo to, da bi nekdo prebral njeno knjigo, ki bi si jo sposodil in s tem ne nafilal njenega žepa. Torej je ozadje vse te fame o omeli le pridobivanje denarja in ne pomoč človeku v stiski. Tukaj se podvomi tudi o učinkovitosti omele, o verodostojnosti le te ipd., isto kot so vse ostale čirulečarule – razni dragi napitki ipd.
Spoštovani.
Pred dvema letoma sem kupil zadnji izvod knjige v Mohorjevi družbi v Celju in to je tudi osnovno razlog, da sem jo ponudil v izposojo.
Gospa “magična”, povprašajte gospo “driva” preko zasebnega sporočila o vsem kar vas zanima, prepričan sem, da vam bo odgovorila in rada svetovala.
Srečno vsem skupaj,
Grjanc
Stran ni bila namenjena temu, da bi kdo kogarkoli učil tukaj ampak o čimvečih informacijah o beli omeli. Ni potrebno da se z mnenji strinjamo, ker imamo pač različne poglede na to.
Glede na to da se informiram trenutno glede bele omele, uporabnosti, koristnosti.. če se bomo odločili za uporabo, vam sporočim kako se je obneslo pri nas. Upam, da se bo našel še kdo, ki jo je uporabljal ali pa je pripravljen povedati kaj več o tem tudi tukaj.
Lep večer vam želim vsem, Tea
Gospod Grjanc,
temu ni tako. Mohorjeva knjigarna v Celju ima knjigo redno na zalogi. In če bi se pri meni kdo pozanimal, kje jo lahko dobi, bi vsakemu tudi odgovorila. Reklame pa ne bom delala. Ko bodo moji stroški povrnjeni, lahko dobi vse preostale knjige anonimni/anonimna gospod/gospa “hmmmmmmmm”, da bo sterapiral/a svoj pohlepen ego ;o)
Da ne bo nesporazumov: na vprašanja v forumu lahko odgovarjam le, če si iz napisanega pridobim zadostno sliko bolnikovega stanja in če imam na razpolago dovolj časa.
Različna gledanja na omelino zdravljenje (interpretacije) pa nikakor ne prinesejo pravilnih rezultatov. V različnih fazah zdravljenja se na omelo postavljajo tudi različna pričakovanja.
Gospod Mirko, najlepša hvala, vendar nima smisla reagirati na takšno pošto. Bolezen ima mnogo oblik.
K temu pride, da lahko anonimneži po forumih prosto izživljajo svoje motnje, projecirajo svoje misli, kompenzirajo svoje pomanjkljivosti…
Tudi omela je le integralni del CELOSTNEGA koncepta onkološkega zdravljenja;
… za celostno razumevanje zdravljenja raka pa bi bilo potrebno mnogo dela, da bi lahko tule pravilno definirali vsaj pojme zdravja in bolezni/bolezenskih stanj in/ali spoznali ter priznali, kdaj že psihopatološko blokiramo/oviramo ozdravitvene procese. To bi bil tule v tem okviru tudi za mene prevelik izziv 🙂
Vse dobro še naprej!