Najdi forum

Beko stroji

Zanima me, ali ima katera Beko pralni ali pomivalni stroj? Kako ste zadovoljne?
Ana

Soseda je imela Beko pralni stroj. Dokler je delal, je delal OK, ko se je po nekaj letih (mislim, da petih, šestih) pokvaril, ki je mehanik gladko rekel, da se ga ne splača popravit. Glej pa predvsem na porabo! Deset ali 20 jurjev več za aparat se ti zaradi manjše porabe elektrike in vode hitro obrestuje!

mi ga imamo tri leta in zaenkrat je vse ok.

Sicer izviram iz Gorenja (zato pač jemlji moje besede z rezervo:))) Beko je turški proizvajalec (ogrooomen koncern), ki običajno gradi na najnižji ceni. Ni nujno, da je tudi najslabša kvaliteta, na tvojem mestu pa bi se predvsem prepričala, kako je organiziran servis v Sloveniji, koliko let garancije ima (se jo morda lahko dokupi) ipd. Žal trenutno nimam teh informacij…

Če je vse to vsaj približno OK in če moraš gledati na vsak tolar, potem vzami Beko. Če ne, kupi Gorenje:)

Hello

Mi imamo pomivalni stroj in smo zelo zadovoljni z njim.

l.p.

Mi imamo pralni stroj in operemo ogromno perila. Ga prav nič ne šparamo in dela super. Za to ceno se mi zdi da tudi če se danes pokvari je v treh letih in pol opral zadosti.

Moja mama ima dve leti star gorenjev pralni stroj za katerega je dala precej več kot midva za Bekota in ga je imela že dvakrat v popravilu.

Saj ne rečem da je Gorenje slab, mislim pa da je odvisno, kako naletiš. Lahko se ti pokvari tudi Bosch ali Whirpool, samo je popravilo skoraj toliko kot nov Beko.

Samo moje mnenje.

Lep sončen dan (mislim da bo danes res…),
Janka

MI imamo pomivalni stroj že 3 leta in je vse O.K.

jaz imam beko pomivalni stroj, hladilnik, kuhalno keramično digitalno ploščo in pečico. z vsem sem zelo zadovoljna in ne zaznavam kakih razlik med njimi in pa drugimi stroji. plošča se mi zdi clo veliko boljša kot od moje mami, ki ima recimo candyjevo in je kr neki..kr neki utripa in piska skos 🙂

je pa beko boscheva proizvodna linija iz turčije in se mi zdi da je kvaliteta ok. tut sama delam reecimo v firmi, kjer delamo gospodinjske aparate in izdelke za osebno nego za koncern Philips pa vem kaj je delo po koncernovih zahtevah!

lp, lara

Mi imamo pomivalni stroj, steklokeramično in pečico in jse dela kot se šika. Beko ima 3 letno garancijo. Meni se zdi ok, če iščeš preprosto, a zanesljivo rešitev.

Point je, da so pred novim letom kupili Gorenje. Češ Gorenje mora pa bit dober! Pa je skakal in tresel, da ga je bilo po vsej kopalnici zadosti. Prišel je serviser in menjal nogice. Pa nič!
Prejšni teden so nam nakazali kupnino nazaj ter včeraj prišli po stroj. Baje so neke napake.
Sedaj pa iščemo alternativo.
Ana

Imam pomivalni stroj (3 leta) in zamrzovalno omaro (1 leto).
Sem zelo zadovoljna, posoda je oprana precej lepše kot prej v Gorenijevem pomivalcu, ko so ostajale gor lise umazanije (pa imam skoz isto znamo praška).

Beko po novem zastopa in prodaja Tehnounion in ima tudi organiziran servis po celi Sloveniji. Stroji so vseh karakteristik in različnih cen. Mislim, da se dobijo že pri vseh veljih trgovcih pri nas. Če ne, pa se bodo v kratkem.

Gorenje ni več to, kar je včasih bilo. Prvi stroj od Gorenja smo imeli ene 20 let, sedaj smo kupili spet Gorenje(ta najdražjega, da bo ja ene 3-5 let pral), vse digitalno in joh in sploh in v enem letu sploh ne vem več, za kaj vse smo že imeli servis. Imamo tudi pomivalca Gorenje, pa je začel sedaj po 4 letih pošteno štrajkat. No ja , vse ima rok trajanja, ampak tisti tastari stroji od Gorenja so pa bili .. 🙂

Ja, Gorenje ni več tisto, kar je bilo včasih……….-:(((

Imamo INOX kuhalno ploščo Gorenje, ki rjavi !?! Haloo? Rjaveči rostfrej !!??

lp

Mi imamo oba in smo z obema zadovoljni.

Vse vam verjamem, samo nekaj pa vseeno moram povedat:

Beko nima nobene zveze z Boschevo turško proizvodnjo. Je zelo velik turški proizvajalec bele tehnike najnižjega cenovnega razreda (če gledam na splošno na evropskih trgih).

Bosch le še redke izdelke proizvaja sam v svojih nemških obratih. Večinoma je to proizvodnja iz Španije, Turčije, Slovenije – Gorenje za blagovno znamko Bosch proizvaja številne modele sušilnih strojev in kuhalnih aparatov.

Bosch ima lastno proizvodnjo pomivalnih strojev, ki jih proizvaja tudi za blagovno znamko Gorenje (in jih lahko kupite v Sloveniji).

Ja, tudi to je globalizacija, pa sami presodite, ali je to dobro ali slabo:)

Čimmanj servisnih posegov vam želim,

Maxi

New Report

Close