Najdi forum

BEKO – hladilniki

Tu se baje o hladilnikih pogovarjamo, idita se vidva zgoraj v gostilno zmenit, kateri pomivalni stroj je boljši.

sma tudi za tote hladilnike že odgovorila.. Jas sn za Beko pa francoska vrata…. tak da….

-Ne, ne primerjam 20 let stare – zadnji, Gorenjev je bil tanajnovejši model takrat, torej 5 let nazaj. Crknil točno po izteku tovarniške garancije, pred 5-imi leti, v času garancije 3x servisiran, ker so bile neprestano neke napake – so se serviserji še na tem “novem” modelu učili 🙂 V preteklih 20-ih letih smo imeli Bosch in Gorenje in vedno je bilo neko sranje po 5-ih letih, žal. Pa imamo sštromom in vodo vse OK ( ni nihanj napetosti, ne pretrda voda, niti usedlin iz cevi, ker imamo filter pred prvo pipo, ipd).

hja gorenje stroje kupuje. I sad nagradno pitanje, kaj kupiš če kupiš gorenje? kaj misliš kaj se sedaj dobi pri njih? Nekaj smega, nekaj fagorja (žal kitajskega), nekkaj kitajskih čungalunga noname zadev. Torej malo mešano na žaru. Boschi so spet težava ker pri nas boš mejd in đermani so bolj izjeme kot pravilo, to pa pomeni tudi nekoliko nižjo kvaliteto ker so to pač stroji narejeni za manj zahtevne trge. Posledično se računa kak feler več. IN potem je kot je. Eno večja žalost kot tadrugo

Naš Beko ima 5 letno garancijo ( pa ne dokupljeno, redno), ne Bosch, napačno zapisano, se opravičujem …

pri nas ma beko res 5 let, drugje pa 2.

Še nekaj: jaz pri mašineriji, ki jo novo kupujem gledam , da ne špara z vodo – ne pralc, ne pomivalc. Je pa parni pomivalc dosti manj požrešen kar se vode in štroma tiče ( preverjeno v primerjavi s prejšnjimi leti in odjemniki).

ja pomivalci so bolj šparovni tudi zaradi inverterjev, ker pač del naloge se opravi mehansko (jakost bizganja). namesto malo več vode + malo višja temp, ter nižji tlak, so dali inverterje ter povečali, dodali možnost spremeljivih tlakov brizganja, ter tako nadomestili izpad, manjk vode, temp in tako stroj kaoo špara..p ato ni glih res. No vsaj na dalaši rok ne. Sicer obstaja še bolj kretenska ideja, to je šparanje vode zadnjega izpiranja (in to se je celo prakticiralo), ker pač EU bebci mislijo da se bo tko ogromno prišparalo…..pa se orng motijo

Imamo tudi 4. leto p1ralni stroj z inverter motorjem – dela ko urca, nobeneva servisa še dosedaj niti blizu potrebno, 12 kg kapaciteta, pere cca 4x tedensko – samo filter spucam in to je to. Pralna sredstav doziram pa direkt v boben, ne preko kasete, ker se tam rade razvijejo potem plesni in bakterije. Stroj je za notranjo gumo čist ko suza. Tudi parne programe ima, večinoma samo z njimi perem.

ja ti PS niso slabi. para zna kar biti okej. NI vsemogočna, ampak zna hudo pripomoči k boljšim rezultatom

Še to…prej si pisal lisastih kozarcih. Včasih je za take zadeve kriva tudi trda voda. Stroji vodo mehčajo, če pa vseeno ostane notri kaj vodnega kamna, soli torej da je voda premalo zmehčana, oz se dozira preveč soli, pa ti ioni mehakso poškodujejo steklo. od tu rajse na steklu

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Beko bela tehnika so starejši modeli Bosch (licenca)

5 let garancije in v kanto.

Pozdravljena,

Beko hladilniki niso najbolj vrhunska izbira. Je pa odlična izbira, če primerjate ceno in kvaliteto.
Opozoriti je potrebno tudi, da niso vsi izdelki Beko v istem rangu. Beko ima na splošno 3 cenovne razrede. V vsakem od njih pa za tisto ceno ponudi veliko. Odvisno torej kateri cenovni rang hladilnikov gledate.

V zadnjih letih je naredil Beko tudi zelo velik napredek v tehnologiji. Vsi izdelki pa imajo 5 let garancije.

Lahko vam povemo, da glede na naše dolgoletno sodelovanje z blagovno znamko Beko na njihove izdelke skorajda nimamo reklamacij.

Ni potrebe, da kupujete najdražje izdelke, tudi z Bekom boste zelo zadovoljni.

O izdelkih se lahko prepričate v naših trgovskih centrih ali pa na naši spletni strani: http://www.merkur.si/aparati/bela-tehnika/hladilniki

Vaš Merkur
http://www.merkur.si

Merkur trgovina d.d. [url=http://www.merkur.si/delavnica/stroji-in-naprave]Od 20.10. do 14.11.2016 izkoristite 15 % popust na električno ročno orodje DeWalt[/url]

Meni Beko hladilnik in pralni stroj laufata v eno že 16 let. Brez enega problema.
Sta pa oba bila kupljena za ceno enega gorenjevega aparata. Kako pa je danes s kvaliteto pa ne morem povedat in upam da ne izvem kmalu:-)

Imam Beko kombiniran hladilnik, pralni in susilni stroj. Vse dela brez problemov ze 3 leta odkar sem zaradi preselitve morala nabaviti novo belo tehniko. Druge firme so res toomach, kar naj propadejo, ker drugega si ne zasluzijo ob takih cenah, oziroma, da se tako visoko cenijo. Gledala pa sem tudi kombinirane hladilne omare in tudi te so vsaj za cetrtino cenejse od firme Beko. In v primeru, da se bom kdaj odlocila za nakup, ne bom gledala na FIRMO ampak na CENO.

Pred enim letom sem preko https://www.pricaraj.si/ nabavil Bekotov ameriški hladilnik za nekaj več kot tisoč evrov. Zaenkrat deluje super, tehnologija modre svetlobe pa morda res deluje, nekaj znanosti je v ozadju, in zgleda res poteka fotosinteza tako kot v naravi. Pri starem hladilniku se je dogajalo, da je kdaj začel smrdet, na srečo nefrost funkcija z dodatnim ventiliranjem odlično opravlja delo. Kaj bo pa čez nekaj let z vso to elektroniko bomo pa še videli…

Ne kupujte BEKO hladilnikov. Sam sem kupil model CNE520EE0ZGB je lep eleganten hladilnik, ki pa je crknil po 1-letu delovanja. Šel je kompresor a naš preljubi uvoznik se pravi BEKO SLO oz. z drugimi besedami BigBang nimam na zalogi rezervnih delov. Se pravi, da vam garancija 5-let kaj malo pomeni saj saj boste za popravilo hladilnika porabili veliko živcev. Glede na to, da ima hladilnik zamrzovalnik bi mogli biti deli na zalogi, a žal ni tako jaz ima sedaj nek kompenziran kompresor, da zadeva nekako deluje, do njega sem pa prišel po urah in urah prerekanja z gospodi na BigBangu. Naj omenim, da je omenjeni model v črni barvi, čakal sem ga kar nekaj časa, nato de pokvari in ti gospodje ti rečejo rezervnega dela nimamo, lahhko pa vam damo bel hladilnik. Mislim totalni amaterji. Tako, da moje mnenje ne kupujte BEKO hladilnikov z INVERTER KOMPRESORJI razen če imaste dobre živce.

Imamo oz. smo imeli hladilnik Beko in tole je kratek opis:
– za nakup Beko hladilnika je prevladalo razmerje price-preformance,
– hladilnik je v času delovanja dobro služil, edina stvar je bila ta, da je bil glasnejši (včasih je spuščal res čudne zvoke),
– hladilnik se je pokvaril po cca 5,5 let – torej malo po izteku garancije,
– po vsej vrjetnosti je šel kompresor po gobe, saj hladilnik sicer deluje, vendar ne hladi (skrinjo še malenkost hladi),
– popravilo bi po besedah serviserja stalo za cca 200 EUR (35% novega hladilnika), pri čemer bi bila garancija po besedah serviserja le pol leta na popravilo.

No in spet smo v precepu, kaj kupiti, vsak seveda zagovarja svoje.
Moram iskreno priznati, da se mi je Beko malce zameril, vendar spet gledam ponudbo in je našim željam najbližji spet Beko. Namreč za nas je pomembna velikost dela skrinje. Konkurenca (Gorenje, Bosch) imata skrinjo veliko 80-85 litrov, dočim Beko 95-105 litrov ob enakih dimenzijah hladilnika 60-65-185.
Poraba energije, glasnost, cena, no-frost pa je vsaj po specifikacijah približno tu-tu med vsemi proizvajalci.

Toliko o mojih izkušnjah z Bekom. Lp

Od bekota imamo hladilnik- spodaj zamrzovalnik in pomivalni stroj. Zelo zadovoljni tudi po pretečeni garanciji. Pred tem različne znamke gorenje, bosch, za nas je beko res bp

KREMENČKOVI S.P
Polaganje kamn
[email protected]
051 832 858

New Report

Close