bedanc 75
Ja, …imaš več možnosti. Med najbolj popularnimi brezplačnimi mednarodnimi je npr. .
Med slovenskimi pa imaš na voljo in pa
Povsod je postopek kreiranja blog-a dokaj enostaven. Z Voljo nimam izkušenj, pri DELU pa se moraš le registrirati, nato pa slediš navodilom… …nimaš kaj sfaliti!
Potem pa je treba samo še iztipkati svoje modrosti in jih objaviti.
…Jaz sem izbral Delo, ki ima že tako veliko število obiskovalcev, in ko objaviš nov vpis v svoj blog, se le-ta pojavi na vstopni strani portala in je tako viden vsem. Če bi pa želel pisati bolj zasebni blog, bi pa najbrž izbral blogger, kjer lahko določiš tudi geslo za dostop do določenih blogov.
LP Miha
Štos, zakaj sem jaz začel pisati blog, je v tem, da bloge prebira/obiskuje širša množica ljudi. Tudi taki, ki jih tja zanese kar mimogrede in doslej še niso imeli nobene izkušnje z rakom.
Tu na forumu pa je ‘publika’ že selekcionirana, saj ta forum pregledujejo/mo predvsem tisti, ki smo z rakom že imeli neko izkušnjo, sami ali pa naši bližnji.
Pa še oblikovno so blogi malce naprednejši /..lepši izgled in možnost vstavljanja slikic v besedilo…/
LP Miha
Miha,
se strinjam s tem, kar si napisal. Res je, da so blogi in, da so bolj obiskani kot različni tematski forumi.
Ampak jaz te tudi tukaj pogrešam :))
lp, petra
Hoj, Kristina, sem obiskala tvoj blog! Me je kar presenetilo, kako lepo izgleda! Prej sem to imela le za neko modno zadevo, zdaj pa vidim, da lahko tudi slikce dodajaš. Me kar ima, da bi ga še jaz odprla … 🙂 A kaj veš, kako pa si omejen s prostorom?
Toliko sem napisala, pa v bistvu sem ti hotela povedati predvsem to, da imaš zelo luštnega kužka!! 🙂
Spela, kar se tiče prostora…. nimam pojma. Ampak po moje lahko kar precej napišeš v enem sporočilu. Edino fotko lahko pripneš le eno k vsamu sporočilu.
Ja, moj Simbi je pa pasji kralj in moje veliko bogastvo in moj psihoterapevt in še in še…….. 🙂
Lep pozdravček!