Jemala sem največ 2 tableti na obrok… in sicer, če je bil obrok sestavljen iz več OH sem vzela carb block, če pa je bilo več maščob pa fat block…
Jemala sem po občutku, nikoli pa nisem vzela 3 tablete ob kosilu in 3 ob večerju, ker glede na to, da “pazim” kako sestavljam obrok se mi zdi brez veze toliko tablet, če je tudi obrok bolj lihgt…
do danes imam – 18 kg
v treh mesecih sem shujšala 17kg z ločevalno 90dnevno dieto,kakšen dan sem se tudi pregrešila in sem si privoščila tisto kar mi je zadišalo ampak kljub temu je rezultat hvale vreden.znebiti se moram še 8kg pa bom imela idealnih 64kg ampak ločevati več ne smem pa tudi naveličala em se.tako da sem mnenja da moraš najprej sam kaj narediti potem pa še poiskati pomoč oziroma nekaj kar te bo še dodatno motiviralo,ker same tablete ne pomagajo.ker sem že tako daleč si bom privoščila xls medical zaviralec lakote za dodatno motivacijo,po enem mesecu vam sporočim rezultate!!!!
DOKLER NIMAŠ V GLAVI ZASTAVLJENEGA CILJA IN DOKLER NISI PSIHIČNO PRIPRAVLJEN-A ZA HUJŠANJE IN DOKLER SAM-A KAJ NE NAREDIŠ ZA SVOJE TELO TI TUDI TABLETE NE BODO POMAGALE!!!!! TO JE MOJE MNENJE!!!!
jaz pa rada zvecer papam in to se mi pozna na kilcah. uzela sm se ta xls reducer in zvecer vzela tableto, ceprav mi je neznosno krulil v zelodcu. cez par minut sm ugotovila da sploh nisem lacna. to sem ponovila se dva vecera in zdaj sm se kr nekako odvadla jest zvecer. jem jih ze 14 dni in imam 5 kg manj. mislim ce nebi zacela z njimi nebi sploh se mogla ukrotit.
ampak tko je pri meni, vsak pa ima seveda svoje mnenje.
pomagajo pri uravnavanju nikakor pa niso produkt za hujšanje, v dveh tednih -3kg, zaenkrat še nisem začela z rekreacijo ampak so mi belight kapsule zmanjšale apetit in povečale obisk wcja :), poleg tega popijem več vode ( ne vem zakaj, ampak me žeja non stop), začetna teža 64kg/173cm/30let. Pomagale so mi že po porodu in do zdaj ( ko sem imela zelo stresno 5mesečno obdobje in sem dobila + 5kg naenkrat) nisem imela nekih drastičnih težav s težo v štirih letih od zadnjega in prvega jemanja omenjenih kapsul. Tako da, ni jo-jo učinka, vsaj pri meni ni bilo. Po nosečnosti iz 68kg na 55kg v dveh mesecih in je tam tudi ostala teža z normalnim prehranjevanjem naprej, brez da bi karkoli pazila ali telovadila. ( najrajši imam polnočne prigrizke pred tvjem 🙂 ) Tko da, še enkrat, samo s tableti se da shujšat ampak ne neki drastično, moj rezultat: ZMANJŠANJE APETITA IN POVEČANJE IZLOČANJA, tko deluje name 🙂 srečno!
p.s. poskusila sem navmes NUPO,ki pa definitivno JE NATEG! mogoče sem zaradi tega pridelala toliko kg, ne vem, ampak po enomesečnem prehranjevanju z nupotom: – 8kg potem pa v dveh tednih nazaj dobila 13kg!!!!!!!!!
O.K. ob predpostavki, da s pomočjo tablet, čajčkov, praškov in ostalih čudežnih izvlečkov res shujšamo. Želeno težo smo dosegli, jupiiiiiiiiiiii. Kaj pa zdaj? Tabletke še naprej pridno papamo in mečemo denar skozi okno – dejstvo namreč je, da te zadeve kar nekaj stanejo. Ali pa jih nehamo papati in se nazaj zredimo, ker nismo spremenili načina prehranjevanja?
Vem, da je tole star post. Ampak še vedno priča o tem, da so te tablete nateg. Torej:
3 mesece je 12 tednov. Izgubljenih 14 kg je torej malov več kot 1kilogram na mesec, kar pa je popolnoma enostavno možno brez tablet. Kot je avtorica tudi napisala: manj hrane (pravilna hrana( in gibanje![/quote]
Je bil danes naporen dan ali od nekdaj matematika ni tvoja prijateljica?
Vem, da je tole star post. Ampak še vedno priča o tem, da so te tablete nateg. Torej:
3 mesece je 12 tednov. Izgubljenih 14 kg je torej malov več kot 1kilogram na mesec, kar pa je popolnoma enostavno možno brez tablet. Kot je avtorica tudi napisala: manj hrane (pravilna hrana( in gibanje![/quote]
Je bil danes naporen dan ali od nekdaj matematika ni tvoja prijateljica?[/quote]
Uuu, kako hudo pametna si ti! Glede na to, da sem jst zmotila v BESEDI teden in mesec, kar NI matematična napaka pač pa lingvistična, morem rečt, da je še zmerej boljš šepat v matematiki, kot v materinem jeziku, kar se dogaja tebi. Hkrati pa je še vedno bolje, da se človek od časa do časa zmoti v kakšnem izmed terminov kot pa biti tako nadut in nesramen kot si ti. Pa ne samo v tem postu pač pa povsod, kjer se oglašaš. Pa naj bo to tu ali pa na Starševske čveku! Ni čudno, da te nikjer ne prenašajo! Ne morem verjet, da si lahko tako prepotentna. Zakaj se sploh oglašaš, če je tvoj edini nasvet ta, da nekoga zatolčeš?! Pa ne pridi mi zdj s kakšno o humorju, ker je vsem jasno, da pri tebi tega pač ni. Še to – če bi bila tako pametno, kot se pretvarjaš, da si, bi ti bilo TAKOJ jasno, da je šlo za napako v besedi in ne številki, kajti par besed prej je omenjena beseda teden. Ampak, ker ti pač pripadaš skupini tipičnih MONovk, ki se nekako morete zadovoljevati ob malih napakicah drugih, ker so vaše napake pač prevelike, da bi jih razrešili! Torej – brigaj se zase in boš imela dovolj dela! Sicer pa imaš precej forumov za pokrit in kar čop-čop naprej, da ti bo uspelo vse oblajat! In res upam, da ti na temle ne bo uspelo tolko dreka premešat, kot ti ga na SČ! Lahko noč!
Miis, ne se razburjati zaradi takih ljudi in stvari. Sama si že ugotovila kako je s tem, pusti pri miru, ker potem taki dejansko dosežejo svoje – spravijo te na svoj nivo. Žal je takih še preveč. Toda glej na to z drugega zornega kota – taki ljudje so nesrečni in iščejo način, da vsaj še nekoga spravijo v svojo bedo.
Teden, mesec, karkoli… mislim, da smo ostali razumeli. Tisti, ki niso pa… ma kaj te briga :))))).
Ok, moj post ni ravno o temi, o kateri se pogovarjate, za kar se opravičujem. Dejstvo pa je, da bolj ko bomo reagirale na take poste, slabše bo. Ignoranca je eden od načinov. Mogoče ni pravi, žal pa drugega ne poznam.
dietka, hvala za napisano! Vem, da nima smisla, vendar mi gre res na živce, ker se tukej punce in fantje res trudimo ter se med seboj podpiramo. Potem pa pride nek rušilec, ki misli, da je popek sveta in bum… Marsikomu vzame voljo s svojimi komentarji! Sem šla prov zgodovino pogledat in 90% postov je žaljenje ipd. Svašta!
Zdj pa dost. Nadaljujte s temo, kot je zastaljena v začetku! In srečo vsem!
Tablete za hujšanje – http://thermacuts.si Hotela sem samo povedati, da je Bureno ekstra! Shujšala sem 15 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.