Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Bayer in podkupovanje zdravnikov!

Bayer in podkupovanje zdravnikov!

Sem zelo dobra prijateljica neke -med vodilnimi zaposlenimi v Bayer Pharma podružnici v Sloveniji: to kar vam bom sedaj povedala, je sigurno nekaj nezaslišanega in za paciente nesprejemljivega:

da zdravnik vam napiše neko zdravilo za povišan krvni tlak ali pa neko kontracepcijsko tabletko, ali pa tako opevan Aspirin, od tega dobi PROVIZIJO-in to, roko na srce, si zaenkrat upata pri nas le KRKA-ki ima tako monopol nad vsemi zdravili,!!! ter BAYER-poleg tega Bayer v svoj Aspirin za Slovenski trg vgrajuje učinkovine, izdelane na Tajskem , Filipinih in v Maleziji-kakšna je tam kvaliteta, bi na vašem mestu malo premislila…-vsekakor Bayer ni tisto, za kar se izdaja-žal vem iz prve roke…!!!!

jaz sicer nimam takih podatkov iz prve roke, se mi pa zdi nekaj zelo sumljivo. Dolga leta že imam probleme z nogami, žile. Pa sem šla lani na to srečanje v Cankarjev dom, ko so ga toliko oglaševali. Bila sem zelo razočarana, samo reklamo so delali – za nogavice, za tablete in za svoje ambulante.
Zdaj pa vidim, da bo spet tako srečanje, pa ne samo v Ljubljani, še bolj na veliko. In veste kdo vse to plača? Servier farma, ki dela Detralex. Tako so zadnjič povedali na radiu, še skrivajo nič. Jaz še slišati nočem za te tablete, ker sem jih jedla cela leta, pa sploh ne vem zakaj. Pomagajo tako nič, stal pa me je celo premoženje.
V glavnem, a ni to sumljivo? Zakaj pa bi bila ta firma zainteresirana plačati vse te zdravnike, ki tam sedijo in vsi isto fgovorijo, če ne zato da bojo ljudem predpisali to zdravilo in še kaj od tistega, kar tam predstavljajo. Potem je cela ta akcija narejena samo v korist teh zdravnikov, ki so tam. Mi pa to plačujemo. Zakaj nobeden ne pošlje tega Kosovi komisiji?

Kakšno korist pa imajo zdravniki od sedenja v CD? Aja, da pobegnejo od svoje familije in mularije najbrž, s katero že itak zapravijo preveč časa…

New Report

Close