Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom bauhaus, obi, merkur, topdom…

bauhaus, obi, merkur, topdom…

Ceramica Vogue je višjega cenovnega razreda. Ploščice kot jih iščeš ima tudi Ragno, pa mislim da tudi Marazzi Italia (ne Marazzi Espana, sta dva različna proizvajalca), od Ragna serija se imenuje Unitech Lux. Drugače pa res dvomim, da jih boš kje dobila na zalogi – v bistvu od Ragna je nekako dobavni rok 2 tedna od dne naročila (tudi Saniker ima Ragno) v Tapro Trgovini v Ljubljani.Mogoče bi ti bila všeč tudi serija Tessere, vendar naj najprej preverijo zalogo v tovarni, ker so šle iz proizvodnje. Dobro izbiro!

O hvala, bom počekirala še mal na netu za telimi tvojimi namigi.

Pod kvaliteto mislim tudi lasersko obdelan rob, debelino , natančnost črt, reliefov, dobra imitacija različnih materialov(tkanin, parketov, inoxa, bakra,…), ne samo ceno. In mamika, ne zdiš se mi ravno prepričljiva v poznavanju razlik oz. detajlov med različnimi ploščicami. Pa brez zamere. Se poslavljam od tle.

DRRR, kaj jaz obvladam in kaj ne, ni tvoj problem, sploh pa se mi ne ljubi samo tebi na cast na temle forumu razvit 5 strani dolgo dizertacijo o kvaliteti in nekvaliteti. Glavno, da je tebi jasno kje je point pri ploščicah.

DRRR vse to kar si naštel imitacija lesa, 100×50 itd… vse to imajo tudi v Artiki v Črnučah, super izbire, dobra kvaliteta pa NORMALNE cene, kar je zame tudi pomembno. http://www.artika-keramika.net

Dosti boljše cene imaš tule http://funtrade.net/diskont-keramike

Kdor želi res nekaj s stilom in kvalitetno, gre po keramiko v Italijo pa ne takoj ob meji. Imajo ogromno izbiro, vzorce in linije, ki so v Sloveniji šele čez tri leta v najhitrejšem primeru. Prevoz v Slovenijo nudijo oni zastonj, ponavadi je to enkrat do dvakrat na mesec, ko se jim pač napolni kamion. Tako da minus je čakanje. Cene so normalne, ne pa najcenejše. Enako velja za kuhinje in notranje pohištvo. Italijanu se vidi, da ima čut za estetiko res prirojen, zato slovenskih oblikovalcev ne maram, ker ne vidim nič osupljivega in hkrati kvalitetnega.

najbollj pomembno je svetovanje in to strokovno…kar je ziher najboljs v obiju…….preverjeno ze veckrat.

New Report

Close