Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom bauhaus, obi, merkur, topdom…

bauhaus, obi, merkur, topdom…

Kje je večja izbira keramičnih ploščic?

Bauhaus ima kar nekaj, tudi Obi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Merkur ima ful kakovostne ploščicem moji starši so jih kupili v bauhausu pa so po treh letih že vse grde in dve počeni.

V Bauhausu imajo kvalitetne in manj kvalitetne ploščice. Prav tako v Merkurju in drugod. Da ploščica poči, je lahko tudi krivo nepravilno polaganje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pri vseh teh firmah ne more bit govora ne o veliki izbiri ne o kvaliteti. Zato so saloni keramike.

Torej npr. Merazzi-jeve od 30,00 eurov/m2 navzgor v Topdomu niso kvalitetne ?

LP Nia

Kvaliteta se začne pri 70-80 eurih navzgor. In to se vidi na detajlih, zanimivih barvah, reliefih,dimenzijah,… Povej kje v teh štacunah dobiš ploščico velikosti 30×80, , 60×60, 100×50,…nikjer ali pa zelo zelo redko. In kje dobiš ploščico z imitacijo različnih parketov, tepihov in tkanin,…Nikjer.

Ma tale DRR spet goni svoje…tudi po drugih forumih.Jaz imam raje parket, kot pa ploščice z imitacijo parketa…Vseeno pa tudi jaz predlagam obisk kakšnega salona keramike, kjer je lahko večja izbira ploščic.Mi smo dali v enem salonu keramike za ene ploščice 17 eur/m2, debeline 10 mm, imajo “pobran” rob in so čisto dovolj kvalitetne in kar je bistveno, da so nam všeč.Lepo se tudi čistijo.Ponavadi so ploščice, ki so na zalogi lahko bistveno cenejše.
O ploščicah in salonih keramike, predvsem v okolici LJ, pa je bilo že kar nekaj na tem forumu.Uporabi iskalnik!

DRRR imaš zanimive predstave o kvaliteti ploščic. Ne bi o tem na dolgo in na široko, ker sem ze velikokrat, definitivno pa nimaš prav in kot je ena napisala, nehaj gonit svoje…

Kaj imajo različne dimenzije in vzorci na ploščicah veze s samo kvaliteto DRRR?

No ko smo že pri tem, pa mene zanima kje jih imajo na zalogi. Za naročanje se čaka najmanj 4 tedne, kar je pa bistevno preveč. Hvala.

V Paliski v Domžalah, v Vistri v Grobljah pri Domžalah imajo kaj na zalogi…samo drugo pa je, če ti je ravno tisto všeč.

Saniker na Vrhniki ima za veliko ploščic dobavo do enega tedna, lahko tudi v 2 dneh, če si pravi dan naročil in izbira je velika.

Priporočam Saniker, Vrhnika.

DRRR, pri tebi pa cene hitro rastejo ? Ali pa zgolj tvoje “preseravanje” ?

http://med.over.net/forum5/read.php?98,4385632,4386012#msg-4386012

LP Nia

….No, pa da odgovorim tudi resno… Sem včeraj v Krismi med drugim gledala tudi ker. ploščice, in za moj okus me niso nobene navdušile, niti mi niso bile všeč, kljub cenam, ki jih omenja DRRR…. Sem za tem videla bolj všečne v Top-domu…. Imam pa namen še pogledati v Artiki Črnuče, se mi zdi, da imajo tam kar zanimive, npr. Brennero. Ali je kdo kaj tam izbiral ?

LP Nia

Parketarji ste itak brez vsake domišljije. Zraven pa še lesena kuhinja, pa lesena notranja vrata, pa omare. kredence,…v glavnem če bi se dalo dobit lesen skret, bi ga sigurno kupili se mi zdi.
No Saniker je še nekako na nivoju , NAJBOLJŠA, NAJDRAŽJA, Z NAJVEČ IZBIRE V SLOVENIJI pa je firma ADRIAKER, jasno?
In osebno imam mejo do kje grem pri ceni(30-40 za m2), po ogledu salonov se pa točno vidi kaj dobiš za 80 eurov in več in ne pametujte.
Za v kurilnico sem se pa zadovoljil tudi z 7 eur za m2.

DRRR
Tukaj nihče ne pametuje razen tebe, pri katerem je mejnik za kvaliteto cena.Ne vem zakaj si potem ne kupiš super novega avta, ker tvoj stari zagotovo ni kvaliteten, kaj šele varen.Pa ne žali folk vsepovprek s svojo nizko aroganco.

DRRR, ne ti meni jasno. Svoje trditve podkrepi s strokovnimi dognanji, pa še to se boš moral zelo potruditi, da me boš prepričal. Slučajno se zelo strokovno ukvarjam s keramiko, obiščem kar precej izobraževanj in proizvodenj, zato te prosim, da ne provociraš. Tukaj v bsitvu res nikogar ne zanima tvoj kot je ena napisala nizek prag arogance. Če imaš nasvet oz. pameten argument je pa seveda še kako dobrodošel. Naj ti še omenim, da se s strankami kot si ti srečujem vsakodnevno in verjemi da od opreme ene hiše še nihče ni postal strokovnjak, seveda tudi ti ne. Svoje stališče glede kvalitete ploščic pa sem seveda predstavila že kar nekajkrat in za 70-80 E seveda niso kaj bolj kvalitete kot tiste za 20-30 E, seveda če sta oba cenovna razreda 1.kvaliteta. Po zakonu se dovoljuje do 2 odstotka odstopanja in to je to. DRRR, jasno? Pa če je na ploščici krog ali pa črta. Za tvojo informacijo, Adriaker ima enake ploščice enakega proizvajalca enkrat dražje kot Saniker Vrhnika (razlika 40E). JASNO?

Mami8, a mogoče iz glave veš kak cenovni razred so Ceramica Vogue?

Sem obupala da bom kje našla ploščice na zalogi, zato bo treba kar naročit. No, dane sem zmenjena da pogledam še Saniker. Iščem 10 x 10 , svetleče živih barv. Še kaka ideja mogoče?

New Report

Close