Baterije za polžev vsadek
Če kdo želi baterije za polžev vsadek ali za druge slušne aparate naj mi napiše mail in odgovoril bom v najkrajšem času. Okvirna cena je 100 SIT za kos ozr. za 60 kos 5000 SIT. To je brez poštnine, ki pa je stvar dogovora. Znamka baterij je ZeniPower in vsaj po mojih izkušnjah so zelo dobre okoli 3 do 5 dni za polžev vsadek. Vse ostalo po mailu.
LP
Bogdan
Hej,
mogoče komu koristna informacija. Baterije za slušne aparate kupujem tukaj www.active.si jaz sem dobila preko društva popust. Jih je treba smo kontaktirat in rečt pa dobiš brez problema. Vsaj jaz sem.
No kar se pa tiče baterij za polžev vsadek pa niso enake kot baterije za slušne aparate in imajo drugačne značilnosti. Je pa res da so dražje. Držijo mnogo dlje. Gre za 675 velikost. Te so posebaj narejene in prilagojene za polžev vsadek. No upam da je komu koristna informacija.
Lp, Tinca
Sam se pa ne spomnem več, kdaj sem nazadnje kupil baterije z polžev vsadek. Bo kar nekaj let. Ker jih polnim s polnilcem, akumulatorje.
Če imate denar ga pač razmetavate.
Ja in tudi okolje vam ni hvaležno, ker kokr je meni znno jih ne reciklirajo.
Torej mečete novce proč in uničujete okolje.
Skratka, začnite jih polnit.
Mi smo imeli set za polnjenje, ki je normalno deloval 1 leto. Po 1 letu je odpovedal en akumulator, drugima dvema pa je pričela padati kapaciteta, da sta zdržala le še po en dan. Kot je napisal g. Miha, set pride cca 400€ (posamezni akumulatorček stane 130€, v kompletu so trije), preko eBay pa dobiš 120 baterij za 44€. V enem letu porabimo približno 3 takšne komplete po 120 baterij, torej 3 x 44€ = 132€.
Skratka z akumulatorji za polnjenje pri takih cenah (vsaj pri nas) ni računice…
Se oproščam, ker nisem napisal, da uporabljam baterijski del, ki je na žički, aparat sam pa je zaušesen. Dinozaver pač. Baterija velikosti AA. Cena le par E, polnilc pa sem dobil skupaj z vsadkom, asmann
vzroki, da ne nosim zgolj zaušesno:
motilo me je poskakovanje aparata, ker imajo baterije v njem neko težo
žica je dostikrat preprečila da mi aparat ni padel na tla (slab oprijem na uhelj, in lokacija magneta pr meni je tik ob aparatu, kar povečuje nestabilnost slednjega; zaradi tega je tudi oster kot žičke, in se ta prej obrabi (kar je cilj proizvajalca, da jih čimveč proda in zasluži) pa še če nosiš očala je padec aparata še verjetnejši.
cena, varovanje okolja
in modernost – danes imajo vsi neke žice in slušalke za muzko
pamet mi je bila dana in jo pač uporabljam.
Sicer pa, večino časa sem brez aparata, ker
lepo in zdravo za dušo je biti gluh!
lp
Mihau, to je seveda druga zgodba, naša hčerka je še majhna in dodatni baterijski del pri njej ne pride v poštev, neprestano se zapleta v kabel, ga vsakih nekaj minut potegne dol, zato nosi baterije na zaušesnem delu. Tako da vsak po svoje, pri nas pač takšna rešitev ni ok (čeprav aar se tiče baterij pa je seveda bistveno cenejša…)
LP