Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Osebe s senzornimi ovirami Baterije za polžev vsadek

Baterije za polžev vsadek

Če kdo želi baterije za polžev vsadek ali za druge slušne aparate naj mi napiše mail in odgovoril bom v najkrajšem času. Okvirna cena je 100 SIT za kos ozr. za 60 kos 5000 SIT. To je brez poštnine, ki pa je stvar dogovora. Znamka baterij je ZeniPower in vsaj po mojih izkušnjah so zelo dobre okoli 3 do 5 dni za polžev vsadek. Vse ostalo po mailu.
LP
Bogdan

Jaz jih ne rabim, ker nimam polževega vsadka.

Oprostite!
Vsi, ki ste že kontaktirali z mano v zvezi z baterijami, mi lepo prosim še enkrat napišite mail. Računalnik se mi je namreč sesul in izgubil sem vse podatke na njem. Tako žal ne morem več vzpostaviti stika z vami.
Lep pozdrav!
Bogdan

Hej,
mogoče komu koristna informacija. Baterije za slušne aparate kupujem tukaj www.active.si jaz sem dobila preko društva popust. Jih je treba smo kontaktirat in rečt pa dobiš brez problema. Vsaj jaz sem.
No kar se pa tiče baterij za polžev vsadek pa niso enake kot baterije za slušne aparate in imajo drugačne značilnosti. Je pa res da so dražje. Držijo mnogo dlje. Gre za 675 velikost. Te so posebaj narejene in prilagojene za polžev vsadek. No upam da je komu koristna informacija.
Lp, Tinca

Zdravo,

pa saj živimo v EU. Cena baterije za PV se giblje okoli 0.34€ za kos z poštnino vred. Na predlagani strani je brez popusta ena baterija 1.2€ in z 50% popustom še vedno za 100% predraga. Zato na net in poiščite baterije na Nizozemskem.

Lp Gorazd

Zdravo

Jaz jih naročam preko ebaya. Ravno včeraj naročil novo zalogo baterij iz nemčjie. 120kos … 675 = 44€ z poštnino. Kar pride 36c/kos.

Zdravo,
to je normalna cena za baterijo 675 Hi Power(za PV). Naši trgovci pa morajo vsaj trikrat zaslužit in potem ti dajo “popust”?????

LP Gorazd

Kaj je finta, ene baterije so 675 1,4V ene pa 1,45V.
A se to kje pozna ?

Sin ma PV šele od decembra, tako da sem sedaj šele drugič naročil baterije. Prvo rundo sem “navadne” 1.4V in v MEDELovem opus 2 zdržijo 5-6dni ( 3 baterije).

mbor nevem točno za razliko 1,4 in 1,45 V ti pa lahk povem da je med proizvajalci razlika v času ki ga zdržijo baterije tut po datasheet-ah se vidijo razlike.

Drgač punca nosi slušni aparat sam da ma tip 10 baterije pa ji duracelke prej pobere ko rayovac baterije.

LP

med 1,4 in 1,45V baterijami ni razlike, nekateri proizvajalci napišejo 1,45V, da bi izgledale “boljše” oz. “bolj zmogljive”…

Sam se pa ne spomnem več, kdaj sem nazadnje kupil baterije z polžev vsadek. Bo kar nekaj let. Ker jih polnim s polnilcem, akumulatorje.
Če imate denar ga pač razmetavate.
Ja in tudi okolje vam ni hvaležno, ker kokr je meni znno jih ne reciklirajo.
Torej mečete novce proč in uničujete okolje.
Skratka, začnite jih polnit.

Žal medel nima možnosti polnilnih v BTE battery packu. ( baterije pripete na obleko namenjeno majhnim otrokom).

Poleg tega pa najbrš tudi polnilne baterije niso zastojn ( če imam pravo informacijo je set okoli 400e ), Koliko polnjen pa zdržijo?

Lp

Miha

Mi smo imeli set za polnjenje, ki je normalno deloval 1 leto. Po 1 letu je odpovedal en akumulator, drugima dvema pa je pričela padati kapaciteta, da sta zdržala le še po en dan. Kot je napisal g. Miha, set pride cca 400€ (posamezni akumulatorček stane 130€, v kompletu so trije), preko eBay pa dobiš 120 baterij za 44€. V enem letu porabimo približno 3 takšne komplete po 120 baterij, torej 3 x 44€ = 132€.

Skratka z akumulatorji za polnjenje pri takih cenah (vsaj pri nas) ni računice…

Se oproščam, ker nisem napisal, da uporabljam baterijski del, ki je na žički, aparat sam pa je zaušesen. Dinozaver pač. Baterija velikosti AA. Cena le par E, polnilc pa sem dobil skupaj z vsadkom, asmann

vzroki, da ne nosim zgolj zaušesno:

motilo me je poskakovanje aparata, ker imajo baterije v njem neko težo
žica je dostikrat preprečila da mi aparat ni padel na tla (slab oprijem na uhelj, in lokacija magneta pr meni je tik ob aparatu, kar povečuje nestabilnost slednjega; zaradi tega je tudi oster kot žičke, in se ta prej obrabi (kar je cilj proizvajalca, da jih čimveč proda in zasluži) pa še če nosiš očala je padec aparata še verjetnejši.
cena, varovanje okolja
in modernost – danes imajo vsi neke žice in slušalke za muzko

pamet mi je bila dana in jo pač uporabljam.
Sicer pa, večino časa sem brez aparata, ker

lepo in zdravo za dušo je biti gluh!
lp

Mihau, to je seveda druga zgodba, naša hčerka je še majhna in dodatni baterijski del pri njej ne pride v poštev, neprestano se zapleta v kabel, ga vsakih nekaj minut potegne dol, zato nosi baterije na zaušesnem delu. Tako da vsak po svoje, pri nas pač takšna rešitev ni ok (čeprav aar se tiče baterij pa je seveda bistveno cenejša…)

LP

Se oproščam, sem pač mislil, da je vsakomur samoumevno oz. jasno, da za povsem malega otroka moja verzija ne prihaja v poštev.
Kasneje ko dozori pa.

New Report

Close