Najdi forum

Lep pozdrav!

Zanimajo me vaše izkušnje z dopustovanjem v Baški vodi (Makarska riviera). Kako je tam? Vsaka informacija bo koristna!

Hvala in lep dan zelim vsem!

Malo out, ampak bila sem v Tucepih (naslednje mesto od Makarske proti Dubrovniku) in bilo je cudovito…..cista voda……super vreme….cisto okolje…..po moje tudi Baska voda ne more biti dosti slabsa :))))

lp

O končno eden, ki je bil tam. Meni je enkratno in z veseljem se bom še vrnil tja.
Drugače pa je Makarska zame osebno najlepše na hrvaški obali. Ni lepšega kot morje, svežina, zelenje, malo stran od tebe pa hribi … joj čudovito.

Ne bo ti žal, ti kar pojdi, pa lepo se imej.

No, super, samo da je fajn….samo mene moti pa ena stvar…baje da tam na plaži ni tušev…..ampak če je vse drugo super, potem se tudi to lahko spregleda.

LP

Mišo

Hm…..v Tucepih so bili tusi – sicer eden na vsakih nekaj sto metrov, ampak so bili….in dostop v vodo je ful dober…nobenih skal :))))
Ne bo ti zal;)

Bila v Baški vodi že dve leti zapored – no, lani samo na obisku, ker smo letovali “malo višje”. Kolikor se spomnim, tuši so, ampak ne povsod. Življenje in poletje utripa na vsakem koraku … jaz imam res lepe spomine.
Lepe počitnice ti želim.

Mišo, v katerem terminu pa greš in v kateri hotel, ker jaz tudi grem tja letos in sicer 28.06.

Že veš po kateri cesti boš potoval, skozi katere kraje je najbolj priporočljivo? Štartam iz štajerskega konca (da ostanem malo skrivnosten).

Najprej hvala za vse pozitivne odgovore….že komaj čakam, da bo prišel ta čas!!!
Midva pa greva 26.7., verjetno kar ob obali (je sicer 60 km dlje ampak nekaj vidiš). Midva pa sva iz Dolenjske, do tja je skoraj 500 km ob obali.

LP!

Jaz grem pa 28.07.2003, v privat apartma, 20m od obale, vsaj upam tako.
Poglej na http://www.baskavoda! Upam na bajen dopust!

Ne vem sicer koliko km je do dol, ampak mi smo potovali osem ur cez celino (sli smo iz Litije) – ne ob obali. Je kar fino, ce imas koga, ki te na pol poti zamenja.

Ne Muki ne bo ti zal.

No, Muki, potem se pa mogoče celo srečamo. Tudi midva greva v appartma ob morju (samo ne vem, če bo to ravno 20 m…verjetno malo več). Upam, da bo super vreme in vse fino!

LP!

Muki, v kakšen appartma pa greš (za koliko oseb)? Lahko poveš se ceno?

Lp

Mišo

…. apartma je za štiri osebe, dve spalnici, kuhinja z jedilnico, balkon in
terasa, cena je 56 EURO na dan brez turistične takse. Je malo naprej
od pristanišča, kot sem videla na zemljevidu.
LP
Muki

New Report

Close