Najdi forum

Baška-Krk

Pozdrav vsem!
Mene pa zanima, če mi lahko pomagate, in sicer s prijatelji se za ta vikend odpravljamo na Krk – Baško. Stari smo 23-25 let in seveda bi radi žurali. Tam še nisem bil in me zanima kako je kaj tam. Sej vem, da je bolj “tako” vprašanje, ampak vseeno. Ne bi rad prišel tja in da bo tam bolj taka umirjena situacija……..
Torej, a je to za mlade? 🙂
Če pa ni, pl pa kaj drugega?
lp

baje, da je ful dobro. Blagor, jaz bi šla tudi ta vikend tja, ampak grem šele čez 14 dni.

Hmmm, v Baški nisem še bil…sem pa bil v mestu Krk in morem povedat, da je tam kar precej življenja, je precej mladih (tam so dva avotkampa…), imaš nekaj disco-barčkov, pa tudi drugače je kr zanimivo.

Baška je kul, Krk je za upokojence.

moram povedati da sem bila sama 14 dni nazaj na krku v mestu krk… živi dolčgas… v mestu se bolj malo dogaja… če pa se že je muzika hojladri:)) drugače ljudje bolj po barih posedajo ob pivu in se razgovarjajo. obstaja baje celo en disko.a pride le po10 italjanov starih na noč. pa še vstopnino je treba plačati… v kampu kjer sem bila je morala biti po polnoči stroga tišina. nas je varonstnik natežil že ker smo se pogovarjali normalno pred šotorom:(

v baški zvečer nisem bila. mislim pa da bo podobna zadeva kot krk. najbrž se več dogaja v malinski.
prijeten vikend kjerkoli že boste.

Baška ni kej za žurat, si boste morali poiskati kakšen drugi kraj, ki pa je precej oddaljen od Baške, tako je bolje, da greste že prej drugam in ne samo zvečer…..

tam SO dva avtokampa? Vidim, da si Slovenščino prešprical

Em OK, jst mam u Malinski vikend in sem tam po parkrat na mesec. Vse kar so ti napisal je čist mim, Jst vedno hodim v Jungle v Krk (v eni stavbi podobi trdnjavi, al karkoli). Je čist dobr klub. Muska pač house, techno in podobne stvari, ki se trenutno vrtijo. Ker greš na morje avgusta se moraš pa sprijaznt da bo Italijanov kot mravl, ampak kje jih pa ni?

Drugač je pa dobr klub tut v sami Malinski Crossroads (na križišču kjer zaviješ za Malinsko), ampak meni ne paše, ker imaš v Malinski relativno malo kafičev, kjer se lahko “ogreješ” za žur.

Sicer bom pa tut jst ta vikend dol…

Hi hi hi, eno malček smo prešpricali ja, dobro si ugotovil… drugače pa, saj veš kako je ne, primorščina ne pozna dvojine :-)))

majkl ta jungle je konec julija imel le po 10 starih italjanov na noč… mislim d aje brezveze če ni ljudi.

Možno, ampak jst sem tam praktično vsak mesec in se mi kaj takšnega še ni zgodil (govorim o vikendih). Si mela pač smolo. Se zgodi.

ma najbrž da res med vikendi se bolj dogaja. jaz sem bila ravno med tednom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close