barvne stene, stopnice in še kaj…
Prosim za vaša mnenja…smo pred zadnjimi deli v naši hiši – malar, parket in pohištvo…
1. kuhinjo bomo imeli v barvi češnje z nekaj vanilija frontami, ploščice po tleh so take smetanasto-bež barve… Kakšne barve sten mi priporočate? kuhinja je v U, samo ena stranica U-ja ima tudi višje elemente, ostali dve stranici so samo nižji elementi, ker sta na obeh straneh okna… iz U-ja se nadaljuje jedilnica, razširjena z erkerjem…
jedilnico sem želela pobarvati npr. v terracoti barvi in eno steno (kratko stranico U, ki je kontra jedilnici, brez visečih elementov) enako, ne vem za daljše stranice kako bi jih…če ta moja ideja sploh gre skupaj s kuhinjo?
Ful so mi všeč barvne stene, ampak sem tak tip človeka, da si ravno ne znam predstavljat končnega učinka, dokler ga ne vidim?!
2. če bi imeli ponudbo mizarja, ki je za 600 € dražji od ponudbe Svee za kuhinjo – kako bi se odločili? Mizarja osebno ne poznam, imam samo eno znano in v redu referenco…
Če odmislim denar, imam občutek da lahko mizar res naredi čisto po meri in zafila tudi kakšne centimetre viška ali prikroji kakšne centimetre manjka… kar pri industrijski proizvodnji bolj težko?
2. kako se kaj vrtijo cene lesenih pohodnih delov za stopnice – samo pohodni deli, ne v celoti oblečene?
3. če bomo imeli jesenov parket, kako zgledajo npr. zraven stopnice iz bukovega ali hrastovega lesa? Ali je lepše videti da so tudi stopnice iz jesena?
Hvaležna vam bom za vsako informacijo…res!