Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Optika barvne leče

barvne leče

pozdravljeni
kupila sem barvne mesečne leče fresh look barve:saphire blue. ker imam zdaj prvič barvne mesečne leče (prej sem imela brezbarvne cibine letne in so mi bile super) sem opazila težave, ki pa si jih ne znam razložiti. ko sem si prvič dala barvne leče v oči sem naravnost videla čisto ko pa sem pogledala levo ali desno pa gor in dol pa motno, čez nekaj ur se je to stanje izboljšalo, toda še vedno mi leče niso tako ustrezale kot so mi prejšnje. ko sem si dala leče notr drugič me je tudi malo motilo to v očesu. ali je kakšen večji problem ali pa je to samo zdaj v začetku, ker se navajam na nove leče?
mi lahko prosim napišete kako pogosto je treba čistiti te leče, saj sem slišala, da jih je potrebno z čistilom le 1lrat na teden, medtem ko sem svoje letne morala čistiti vsak dan.
upam, da vas nisem preveč zasula z vprašanji.
za vaše odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem.
lep pozdrav

Nasplošno se barvne leče po vidnih lastnostih ne morejo primerjati z brezbarvnimi. Tudi sam sem opazil, da pri omenjenih lečah pade kvaliteta pogleda na straneh. Mislim, da pride do tega zaradi plavih (ali zelenih) črtic, katere so okoli leče, katere dajejo barvo.

Mesečne leče je najboljše čistiti z večnamenskimi čistili, katere so obenem namenjene za čiščenje, splakovanje, razkuževanje, shranjevanje in vlaženje. Pri tem opravilu naredite vsak dan vse, za vaše leče in ne rabite razmišlat, kaj morate kateri dan narediti (torej vsak dan čiščenje).

Preiskusite še brezbarvne mesečne leče, katere pa imajo boljše lastnosti kot mehke letne leče. Naročite jih lahko na:

kjer lahko preberete tudi prednosti mesečnih leč (pred letnimi).

Lp.

New Report

Close