Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! barve za steno

barve za steno

S katerimi barvami priporočate, da bi risala na steno. Glede na to, da je stena sedaj pobarvana z rahlo modro barvo, a bo ta modra barva udarila čez čez to k bi jst risala?
Hvala in lep dan še naprej

Mi smo imeli steno rumeno in pobeljeno z navadnim apnom. Sama sem najprej s svinčnikom skicirala sliko in jo nato premazala z AKRIL EMULZIJO redčeno z vodo 1:1. To se hitro posuši in sem potem barvala z JUPOLOM GOLD. Jupol sem mešala z DIPIJI in tako dobila vse željene odtenke. Taka slika je obstojna in tudi če po njej drgneš barva ne gra dol. Previdno je treba le pri črni. Če hočeš dobiti pravo črno moraš dati veliko DIPIJA in ta ni obstojna. Zato za črno uporabi ACRYLCOLOR ČRNE BARVE. Upam, da sem ti pomagala. Sama sem vse barve mešala kar v jogurtovih lončkih in je super izpadlo.
Lepe praznike!

Pri nas je stena kar močne turkizne barve in sem gor slikala z navadnimi temperami (nerazredčenimi, gre jih fuuul!) in Jupolom Gold.

Uporabila sem tudi nežno rumeno in svetlo lila, pa spodnja barva ni nikjer vidna.

Vzela sem jupol bel in navadne tempere in mešala in je ratal in še naslednjič ob novem beljenju me ni bolela glava, ker se je lepo prekrilo vse.

New Report

Close