Najdi forum

barve za otroško sobo

Pozdravljeni!

Feng shui me zelo zanima, vendar sem v vseh stvareh še precej oz. zelo “zelena”.
Trenutno sem pri opremljanju otroških sob in pojavljajo se mi različna vprašanja v zvezi s tem.
Sobe želim opremiti tako, da se bodo otroci v njih počutili kar se da prijetno, zato bi prosila za nekaj nasvetov.
Imam tri otroke in vsak bo imel svojo sobo. Prosila bi, če bi se dalo določiti, katera soba je za posameznega otroka najprimernejša in katere barve uporabiti za stene. Kam naj gledajo postelje oz. kje naj imajo vzglavje. Pohištvo bo iz bukovega lesa.

1. sin, rojen 4.10.2001
2. hčera, rojena 23.6.2004
3. sin, rojen 23.6.2004.

Sobe so podstrešne, ena soba (recimo ji soba A) ima strešno okno obrnjeno na vzhod in eno okno (veliko kot vrata) na jug – torej soba ima lego V-J.
Druga soba (soba B) ima strešno okno obrnjeno na zahod in eno okno (veliko kot vrata) na jug- torej soba ima lego Z-J.
Tretja soba (soba C) pa ima 2 strešni okni in obe sta obrnjeni na zahod-soba ima lego Zahod.

Za odgovor vam bom zelo hvaležna.

Lep pozdrav.

Spoštovana mamica!

Za izdelavo analize, ki jo želite, potrebujem tloris stanovanja in na njem vrisano smer neba, da vse skupaj pripravim po fs pravilih, vaš opis sob, glede na smeri neba mi ne zadošča, ker mi to malo pove po mojih merilih svetovanja.

Za tri sobe in tri otroke je to precej pripravljalnega fs dela – najmanj en cel delovni dan, pri analizi moramo upoštevati še posebna pravila prav za otroke. Izračunati moram osem energij za enega otroka, torej 24 izračunov za vse tri, upam da razumete kaj želim povedati.

Zato predlagam delavnico na vašem naslovu, kjer vam že prej strokovno pripravljeno analizo moram predstaviti, razložiti in “na licu mesta” pokazati kje bo postelja, (da dobimo nujno Želvo…) in katera oprema in pohištvo bo stalo na najboljšem mestu, kateri dve steni bosta v koristni barvi za otroka, ki jih izbereva/mo po domačem katalogu, ki vsebuje 740 barvnih odtenkov, in vse to in še več od tega zato, da izkoristimo optimalno energetsko možnost bivalnih prostorov, da dosežemo najboljšo harmonijo za vaše malčke, ki bodo uživali polnost življenja.

In ne na zadnje, tudi vi se boste bolje počutili, ko jih zagledate vedno vesele, zdrave, živahne in v otroško brezbrižnem igrajočem se elementu.

Lahko me pokličete vsak dan od 11:00 do 21:00.

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

New Report

Close