Najdi forum

barve za otroško sobo

Strokovni odgovor vam lahko pošljem tudi po povzetju, glede na vaše zdravstveno stanje in naročilo malarja, je pa res skoraj nujno, da pogledate moj barvni katalog, ki ima 740 barvnih odtenkov, da se odločite še bolj natančno. Ali ste res toliko bolana?

Za otroke upoštevamo drugo in tretjo energijo, in prvo za vašo blagoslovljeno princesko, ki ste jo bdw. napačno izračunala, še ne upoštevamo, a to sem že tolikokrat tu napisal!!

Pokličite me, če želite, vsak dan od 12:00 do 22:00.

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

Pozdravljeni,

ja, vas pokličem (so me že klicali za določitev RAL :-))

Pri izračunih sem si malo pomagala oz. svoje izračune preverjala z izračunom za punčko in njeno mamico, ki ste jima odgovor posredovali aprila 2007 (njena punčka ima rojstni dan 6 in pol dni kasneje). Res pa je, da se za prvi dan spoznavanja z fs nisem lotila računanja druge in tretje številke.

Prisrčen pozdrav pa veliko zdravja vsem.

—–
UJEMANJE S HČERKO novo
Napisal: PIKA
Datum: 18.04.2007 13:49

LEPO VAS POZDRAVLJAM.

ZANIMA ME UJEMANJE Z MOJO HČERKO
ROJENA JE 2. 2. 2004 OB 9 57 KAKŠEN ZNAČAJ IMA

JAZ PA IMAM ROJSTNI DAN
15. 11. 1967 OB 12 20, ZANIMA ME TUDI MOJ ZNAČAJ

LEP POZDRAV J

Re: UJEMANJE S HČERKO novo
Napisal: Mirza
Datum: 18.04.2007 15:13

Avtor: PIKA
Datum: 18-04-07 13:49

Živjo Pika!

Svojo hčerko ste rodila po kitajskem energetskem koledarju v 2003 letu.
Prvi del osebnostnih značilnosti se dobi, ko imamo izračunan DZK:

Primer izračuna DZK za hčerko:

2003 = 2 + 3 = 5
11 – 5 = 6

Vaša hčerka ima energetski potencial za znanstvenico, titulo doktorata ali vsaj magisterija bo zlahka pridobila, Kovina 6 in bo tudi zelo ognjevita (KUA: Ogenj 9). Nujna je harmonizacija, ki se zgodi, ko aktiviramo energijo elementa Prsti. Potem bodite pozorna na hčerkino žalost, ki je njena karmična naloga, kako se bo spoprijela in jo obvladala, vi ji lahko pomagate.

Drugi del značilnosti se nahaja v kitajskem zodiaku in poglejte opis za »Kozo/Ovco«, ki pripade vam in »Opico« za hčerko.

Svoj DZK si izračunajte iz formule, ki se nahaja v članku: KUA (in DZK) število: Izračun: Jin formula za ženske in Jang formula za moške [med.over.net]

In za ujemanje s hčerko dobro poglejte sliko: Pet tokov Jin in Jang: [med.over.net],

kjer boste ugotovila ali se podpirate ali ste v zvezda uničevalnem ciklu ali kar ista energija?!

Več detajlov o značilnostih dobite v mojem učbeniku, še več pa na delavnici Osebni feng shui.

Popravljeno 2-krat. Zadnjič popravljal Mirza ob 31.08.07 15:42.
http://med.over.net/forum5/read.php?167,3433449,5315446

Pozdravljeni,

V kratkem bomo uredili sobo za hčerko (5.1.2008). Mi lahko prosim svetujete pri izbiri barv in materiala za pohištvo?
Najlepša hvala in lep dan.

Za čim bolj natančno izbiro energij iz barv je pomembno, poleg rojstnih podatkov, tudi to, da vemo v katerih palačah se nahaja soba, glede na smeri neba.

Zato je nujno prej urediti tloris stanovanja po fs pravilih.

Če želite, lahko me pokličete vsak dan od 11:00 do 21:00.

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

Pozdravljeni!
Imam 2 hčerki:
Neja – 25.6.2006
Manca – 2.2.2008

Zanima pa me kakšna barva bi bila najbolj ustrezna za sobico (okno je obrnjeno proti vzhodu).
Hvala!
LP Grega

Živjo Grega!

Za izbiro koristnih barv za otroke, je potrebno upoštevati drugačno pravilo za analizo, glede na pravilo za odrasle. Merodajni sta druga in tretja energija od treh in je potrebno vse to najprej izračunati – šest či energij za dva otroka, za kar rabim nekaj časa.

In potem, na osnovi prej pripravljenega tlorisa stanovanja (je nujno!), izberemo dve barvi za enega otroka in dve za drugega, šele potem se odločimo samo za dve, morda celo tri barve za sobico.

Potem moramo dobro paziti pravšnji položaj za omaro, če ta sploh pride v poštev, ker res ni vseeno za dobro počutje otrok, kam jo namestimo.

Skratka, bilo bi fino, če bi me poklicali.

Pozdravljeni!

Verjetno bi se na vas mogla obrniti prej, ker sedaj je sobica za hčerko že opremljena, ampak zadeva je takšna. Hčerka je stara dve leti, ker jo šele uvajamo v sobo, spim na postelji, ona v otroški posteljici. Zdi se mi, da se je hčerka navadila in lepo spi, jaz pa ne spim skorajda čisto nič.
Soba je res živa, tri živo rumene stene in ena oranžna.Soba je obrnjena
Hčerka je rojena 17.05.2007, je zelo zelo živa.Soba obrnjena na severno stran, se mi zdi.

Pa še vprašanje za spalnico, jaz 18.05.1977, partner 05.12.1981, spalnica je obrnjena

Ja, prav imate, mogli bi se obrniti mnoooooogooooo prej!!!

In veste zakaj?
Ker se malo igrate s svojim življenjem!
In tudi z življenjem svojih najdražjih!

O rumeni barvi sem tu napisal in tudi govoril na fs predavanjih mnogo.
In za vas velja isto opozorilo, kot za nekatere, ki ne smejo imeti nič rumene barve v svojih bivalnih prostorih ali oblačilih!

Vi pa celo spite v rumeni spalnici in oranžni – bolj jang energetsko kombinacijo niste mogli izbrati od vseh možnih za spalnico, ki sicer mora biti minimalno 3/5 jin, vaša pa je 4/5 uničevalni jang.

To je zelo slabo za vse vas!
Saj vas osebno uničuje po sistemu “kapljica za kapljico”, uničuje vas permanentno, uničuje vas in vi to negativno vibracijo prenašate na vse osebe okrog vas!!!

To, da slabo spite, oz. skorajda nič, vam je bilo spontano namenjeno, kot tiho znamenje, da ga razumete, če ne, da me pokličete in se pogovoriva!

Storite to ZDAJ!

Zaradi sebe.
Zaradi svoje dve letne princeske.
Zaradi svojega partnerja.
Ker, VI ste odgovorni za svojo družino.
Skupaj s partnerjem to preberita in se pogovorita o vsem.

Fs intervenca je nuuuuuuujnaaaaa!!!

Razumete ta alarm?

Vaš problem se da uspešno rešiti.

Od ujetosti v energijo, ki ji strokovno rečemo, “petkino rumeno ubijanje”, niste zmogli niti maila končati! Bolj zmedenega še nisem dobil, zato tako doooolg moj odgovor in povdarek na bistveno.

Vem zakaj!
Pa, vi?

Če želite dobro spati, biti zdravi, pridobiti svoj notranji mir in uživati v harmoničnem in prijetnem življenju, lahko dobite dober in strokoven odgovor na fs celodnevni delavnici, ki je edino lahko učinkovita v vašem stanovanju.

Kaj pa vaš strah?
Kako se spopadate z njem?

Zdaj ste me res prestrašili.

Jaz pa čez en mesec rodit.

Kaj lahko storim zdaj, takoj.

Prosim za hiter odgovo.

Kam in kdaj vas lahko pokličem.

Hvala že vnaprej.

Prosim vas, da me takoj pokličete.

Spoštovani,

prosim za mnenje, katere barve naj uporabim za otroško sobo, za hčerko (rojena 17.2.2003).

hvala

Zdravo!

Potrebno je izdelati fs analizo za vašega otroka, ki pokaže katere so v tem obdobju njegove koristne barve.

Če želite, lahko me pokličete.

spoštovani!

Prosim, če mi poveste v kakšno barvo naj pobarvam sobo mojih dveh sončkov rojenih; sončica 8.11.2007 in sonček 19.5.2009.

Hvala in lep dan se naprej!

Pozdravček.

Spoštovani. Na srečo sem našla tole stran ki bi mi pri barvi sobice za mojo sončico zelo pomagala.
Rojena je bila 26.06.2006 ob 12h in 12min.
Za Odgovor se vam v naprej najlepše zahvaljujem!

Lep pozdrav!

Zdravo, gospa Zdenka 30!

Vaša sončica ima KUA 391
Dve sosednji steni pobarvajte v močno vijolično, tisti odtenek, ki ima več rdeče barve od modre.
Ti dve steni naj “gledata” proti JZ in zahodu.

Drugi dve steni pa pastelno turqizno ali aqua marin.
Na celo steno, brez okna ali vrat, naredite tri vertikalne črte od tal do stropa, v pastelno modri barvi.
Črte oblikujte tako, da so enakomerno razporejene po steni, širina črt naj bo 9 cm.

Srečno!

Pozdravljeni,

tudi mene zanima, kako naj pobarvamo sobo naše 4-letnice, ki je bila rojena 4. 2. 2005. Živimo v bloku, v 8. nadstropju, okno (enojno) te sobe je obrnjeno na zahod (tudi zahodno glede na stanovanje). Soba je podolgovata, na eni strani so vrata, na drugi okno; vem, da ni pravilno, ampak zazidati ju ne moremo 🙂

Če sem pravilno izračunala njen KUA, je 0, ogenj 9.

Prav tako me zanima, ali je mogoča razlaga po feng šuju, da mi znanje z življenjem v bloku ne gre tako hitro v glavo kot nekoč, ko sem živela izven prestolnice v hiši… ali pa je to le emšo?? Moji podatki so 14.9.1973.

Najlepša hvala za vaš odgovor.

Vanja

Zdravo Vanja!

36 ste jih komaj prešteli in že omenjate nekakšen emšo!
Eeeej, mislim, ne se hecat, saj je še celo življenje tu, da ga porabite.

Po eni strani je po fs razložljivo to, da vam osmi štuk ne paše, saj ste živeli v hiši, in vam potem ta sprememba nagaja pri zbranosti, je neka logika, a ne, vi devica, full razumska, analitična in tudi skrbna? Pa še Bivol, letošnja polno energije in priložnosti za realizacijo marsičesa.

Čudno pa mi je, da vam ne gre več tako hitro v glavo!
Veste zakaj mi je čudno?
Ker imate zelo velik energetski potencial, da bi vam zlahka šlo not, v tiste sivičke pod vašo pričesko. Ne hecam vas, to mislim popolnoma resno in iz mnogih izkušenj od oseb s to značilnostjo, ker ste “šestice” polne tega energetskega potenciala, da bi bili full pametni torej, zlahka razumeli snov, ki jo študirate, če imate v mislih akademsko znanje, torej študij iz knjig/pc-ja. Kaj pa to študirate?

Kajti obstaja še eno krasno Znanje.
Ja, ja, z velikim “Z”. Nič se nisem zmotil. Ali vas TO znanje morebit zanima?, saj vam ono lahko “zasuka” življenje v tisto ta pravo smer.

Zakaj ste šli tako “čudno” računat za svojo princesko či/Ki?
Saj ne morete izračunat!
Ni pravilno, za otroke je drugačen izračun.

Zakaj pa niste za sebe izračunali vsaj KUA in DZK? Probajte in napišite potek izračuna tu.

Potrebujem tloris stanovanja za bolj popolno analizo pri izbiri barv za sobo.

Če hočete, lahko me pokličete.

Pozdravljeni!

Mene pa zanima kako naj prebarvama s partnerjem sobo za spanje, ter dnevno sobo, ki pa bo čez nekaj časa kar otroška soba. Jaz: 6.2 1988, partner: 30.12. 1988.

Hvala za odgovor

upam, da so moji izračuni pravilni:

KUA zame:3
KUA: za partnerja: 3

DZK: imava oba število 3.

Ali je to mogoče?

Najlepša hvala za trud in odgovor katerega z veseljem pričakujem!

Seveda je mogoče, zakaj ne.
Ampak, ravno v vajinem primeru ni!

Za partnerja je izračun ok.

Kitajsko novo leto je bilo 17.2.1988
Torej, katero letnico vzamemo za izračun?

New Report

Close