barve za otroško sobo
Pozdravljeni,
Na ta forum pravzaprav nikoli ne zavijem, me je pa sem pripeljalo trenutno stanje hiše – prihodnji teden pričnemo z barvanjem prostorov.
Prosila bi, če mi lahko svetujete barvo otroške sobice (dvojčici rojeni 29.4.2008), pridejo v poštev kakšne figurice, pajaci, živali, rožice…?
Sta pravi borki, saj sta bile rojeni 11 tednov prezgodaj, zdaj pa se razvijata v pravi mali mini frajli:)…Soba gleda na jug.
Zanima me tudi za spalnico v mansardi, jaz sem roj. 2.4.78, partner 13.5.78. Glava obrnjena proti severu, balkon na zahodni strani.
Hvala za vas cas!
Lep pozdrav!
Spoštovana!
Potrebujem kar nekaj ur trdega dela, da pridobim osnovne informacije o izvoru či energij za vašo družino. Ta izračun je merodajen za izbiro barv iz kataloga, ki vsebuje 740 krasnih odtenkov, za stene otroške sobe, spalnice in vseh drugih bivalnih prostorov v vaši hiši.
Zato predlagam vsaj eno urno delavnico. Če želite me pokličite.
Če želite, da bo vaša družina uživala harmonijo “gnezda”, ubranost, srečo, zdravje, zadovoljstvo in potreben mir, je treba nekoliko več vložiti v to čudovito modrost, ki jo ponuja fs.
Srečno!
Vajin sin pripada Vzhodni skupini človeštva KUA 358. Po tem razporejamo prostore ustrezne za vse osebe.
Zato zanj zahodna smer ni energetsko primerna, ker ga “uničuje” in so potem pričakovane nevšečnosti.
Ampak, fs način, kako določimo natančen položaj za otroško sobo, je nujno pripraviti tloris stanovanja. Brez tega lahko samo ugibamo!
Nujna je fs intervenca.
Če želite, me pokličite.
Pozdravljeni,
lepo prosim za nasvet kako naj pobarvam sobi za moja dva otroka:
1. punčka 3.8.2003 (razmišljamo, da bi ji pobarvali eno steno sinje plavo in 3 stene močno rumeno), soba gleda na jug
2. fantek, 23.3.2005 (razmišljamo, da pobarvamo eno steno živo močno zeleno, ostale tri stene pa močno rumeno), soba gleda na jug
Najlepša hvala za vaš odgovor in lepo pozdravljeni!
Pozdravljeni,
tudi mene zanima kako naj pobarvamo otroški sobi za sina (28.10.2003), soba je vogalna mansarda (eno okno je na sever, drugo na vzhod) in za drugega sina, ki bo rojen v začetku marca, soba je prav tako vogalna mansarda (eno okno je na sever, drugo na zahod).
Za odgovor se vam že v naprej zahvaljujem.
Pozdravljeni;
šele pred kratkim sem odkrila tale forum,a ker imam majhnega sinka, mi željenega časa za branje vedno primanjkuje…
Ker se selimo :-), me zanima, kako naj škratku opremimo sobico. Soba je zelo svetla, gleda na J in Z (vhod na Z steni + balkonska vrata na J steni, okno na Z steni. Ker ima soba veliiiiko svetlobe, sva mislila, da je idealna, po prebiranju foruma, pa nisem več prepričana :-(. Razmišljala sem o živo zeleni, oranžni in rumeni. Posteljico in komodo ima oranžno v kombinaciji z meta zeleno. Rojen je 24.4.2008, nikoli ne joka, je zelo potrpežljiv, se rad smeji, ni preveč crkljiv, je zelo zvedav.
Hvala za odgovor in lepe praznike!
Lepo to, da ste nas odkrila!
Škoda da nimate, oz. si ne vzamete več časa za branje fs foruma, ker bi spoznala mnogo koristnih nasvetov in tudi moj način dela:
– da nujno potrebujem tloris stanovanja, vaš opis položaja sobe mi žal ne zadošča, da vam strokovno svetujem o izvorih či energije iz barv,
– pa tudi to, da potrebujem kar nekaj ur dela za izračun in pripravo vsega, da pridem do najbolj optimalnega odgovora,
– za otroke se upoštevata dve či energiji in sicer letnega časa in mesečna, ne pa letna kot za odrasle, in zato moram izračunati 6 njegovih či energij…
– ….
– ……
Z rumeno barvo moramo biti nekoliko bolj pozorni v primerjavi z drugimi barvami, ker je njena vibracija zelo “aklih”!
Jutri, v ponedeljek, 29.12.2008, bomo v Ljubljani, na Celovški cesti, odprli poslovne prostore in vabljena ste na spoznavno srečanje, seveda, če ste iz Lj.
In če želite, me pokličite.
Vabim vas na ogled tv intervjuja, ki ga bom imel v sredo, na Silvestrovo, zjutraj ob 8:00, na TV SLO 1. http://med.over.net/forum5/read.php?167,5176340
Tudi vam in vaši družini lepe in umirjene praznične dni.
Fajn, izračunajte skupaj z njo (najbolj da si sama izračuna) njeno KUA in DZK či energijo po formulah in primerih tu: http://med.over.net/forum5/read.php?167,3433449
Ta energija je osnovno izhodišče za določitev skupine barv, ki so ji koristne.
Vprašajte jo tudi, katere barve bi rada imela, to je nujno upoštevati, bodisi za pohištvo, zavese, morda pa tudi kar za steni, odvisno.
Izračun za KUA in DZK ni pravilen, napišite potek tu.
Za izbiro barv gledamo KUA, vendar je fino, da pogledamo oboje KUA in DZK, ker se v nekaterih primerih lepo izide, če upoštevamo oboje.
Palete barv imajo v vsaki prodajalni barv, recimo v Mavrici.
Če pa želite priti v prodajalno dobro pripravljena, si lahko ogledava skupaj barvni katalog, ki ima 740 barv in vam svetujem izbiro koristnih barv in tudi pravilen odtenek ter kataloško oznako si zapišete in samo še kupite.
Potem še obvezno upoštevamo, za dosego harmonije v sobi, pravilno razporeditev postelje, omare, delovne mize…upoštevajoč fs pravila.
Ma, vi se en mal šaliste?!!, bi rekli tam doli, na naši Obali…
1. Jin in jang
2. Pet tokov jin in jang
3. Klasična šola kompasa
4. Šola oblik
5. DZK, oba zodiaka, I Ching…
Spoštovana Mirza,
blagoslovljena sem z hčerko, rojeno 26.01.2004. Ta teden imamo napovedane pleskarje za barvanje otroške sobe, a sem še pravočasno odkrila fs “skrivnost” oz. tale forum ter poskušala izračunati KUA in DZK številko za mojo kozico: KUA Ogenj 9 in DZK Kovina 6. Imela sem v mislih limetino zeleno, a zdaj nisem več prepričana, da bom naredila prav.
Z veseljem se bi v prihodnje z vami dogovorila za osebno srečanje ali prišla na kakšno delavnico, a sem zaradi bolezni trenutno žal vezana na posteljo in namiznik.
Najlepša hvala za pomoč.