barve oken/vrat/parketa/stopnic
Živjo,
še tu bi povprašala za nasvet.
Parket bo beljen, polmat lakiran hrastov.
Stene so bele, okna bela.
Kuhinja bela sijaj – partner ne odstopi od tega.
Noče pa belih vrat, ampak samo lesene. Nekaj kao beljen hrast.
Enako stopnice.
Meni se zdi to malce prebledo vse skupaj:)
Kaj mi svetujete, bi dala notranja vrata in stopnice v temnejši barvi? Vrata v kuhinjo bodo verjetno drsna, steklena…
Ali bi dala stene v kakšni drugi barvi?
Kako potem paše zraven dnevna soba in jedilnica? V kakšni barvi?
Hvala za pomoč!
Mi imamo kuhinjo skoraj belo sijaj, bolj vanilijia. Pa mi je žal, da nisva dala prketa hrast, je moj hotel. Imava oreh, sem sama hotela, pa je kar temnejši kot sem mislila da bo. No, pa vseeno je Ok.
Vrata bi jaz dala mogoče temnejša. Tudi če je kar enak hrast, je v redu. Za okna ne vem – kak material imata sploh. Midva imava svetlejša, šampanjec. Če je PVC, mi je pa nekak bela še najboljše, ker vse ostale barve mi tako umetno delujejo.
Mineral, to sem premišljevala, da bi tako naredila, ja…
kkc,vem kakšno barvo kuhinje imata, sem tudi jaz mojemu tako predlagala, pa ga še nisem uspela prepričat. Mi je pa lepša kot bela sijaj, ker deluje bolj domačna. Okna so pa PVC, bele barve, drugo ni prišlo v poštev.
Verjetno bova kar ostala pri vratih enake barve, le da bom dala v kuhinjo kar steklena vrata. Za stopnice se še nisem odločila, oreh zna biti zanimiv ja…
no jaz mam tkole: parket hrast mat lakiran-zgleda kot oljen
stene bele
okna bela
vrata bela-z vidno leseno strukturo-poglej notranja vrata vovko barausse model ice.Keramika po hodniku je peščena-barva saharskega peska. Vrata naj se ujamejo z barvami hodnika kot tudi sob. Hrast, sploh beljen, je lahko v zelo različnih odtenkih in jaz to nebi kombinirala s parketom.boljš da je popolnoma druga barva.http://www.vovko.si/vrata/notranja-vrata/notranja-vrata-barausse/notranjavrata-barausse-ice-on
kuhinja bela-visok sijaj, pult bel meliran kerocck (bi dala mogoče lesenega v skladu s parketom, ampak imam zelo velik in širok pult in bi bli preveč vidni stiki)
kuhinja jedilnica, dnevna je pri men en prostor, s hodnika so drsna steklena vrata.
jedilnica-miza je hrastova, stoli beli usnjeni, luč bela, dekoracija zelena
dnevna-sedežna temno siva, zelena dekoracija po celem prostoru-blazine, pogrinjki, lončki, delno tudi na stenah-nalepke.
No men je odlično, za marsikoga pa sterilno.
Živjo,
še tu bi povprašala za nasvet.
Parket bo beljen, polmat lakiran hrastov.
Stene so bele, okna bela.
Kuhinja bela sijaj – partner ne odstopi od tega.
Noče pa belih vrat, ampak samo lesene. Nekaj kao beljen hrast.
Enako stopnice.
Meni se zdi to malce prebledo vse skupaj:)
Kaj mi svetujete, bi dala notranja vrata in stopnice v temnejši barvi? Vrata v kuhinjo bodo verjetno drsna, steklena…
Ali bi dala stene v kakšni drugi barvi?
Kako potem paše zraven dnevna soba in jedilnica? V kakšni barvi?
Midva pa imava rjav pult, pa mi je žal, da ni kamen 🙂 No, v bisvu, saj je lep vseeno.
e pa sicer ta vanilija barva – zelo zelo ona najbolj svetla možna, tako da si mislijo, da je kuhinja bela, pa ni. Nisem hotela snežno bele, čeprav mi je tudi taka lepa. Ker imava potem tudi fasado iste svetle barve, pa naravni kamen pride na steni v dnevni, sicer pa imam vse dodatke v zelo temno vijolični barvi, tudi steklo v kuhinji. Pa verjetno pride še ena stena pobarvana na temno vijolično – mogoče bom dala temno vijolično tapeto z zlatimi vzorci, če bom našla tako kto mislim.
Vrata pridejo oreh – jih še ni notri v bistvu, ker jih mora naredit še mizar. Sicer pa isto vse v enem prostoru, aja – sedežna je bela, skoraj – prodajana kot bela, sam je bolj v barvi kuhinje, vanilija… Ploščice po tleh so granitogres Marazzi ene tudi čisto svetle. Niso bele, niso vanilija, mal bolj sivkast bel odtenek. Bele na splošno, amapk en tista snežna. Sicer pa tudi še pridejo steklena drsna vrata na shrambo, pa steklena navadna vrata med hodnik in tem delom, stopnišče pa pride steklena rosfraj ograja. Nad mizo v jedilnici je steklen podn, gor pridejo rostrfraj luči ali pa aluminijaste. Imam nagledane, niso niti drage, sam ko je še toliko podrobnosti za uredit, da nimam nti časa tega organizirat.
Skrata, les, aluminij, rostfraj, steklo, kamen, pa ena izbrana barva.