Najdi forum

Mene barve ne motijo, se bom že navadila.
Prav tako Lumpijevega bannerja skoraj opazila nisem, pač še ena reklamica.
Sem pa vesela, da se je nekdo odločil podpreti tako dober projekt, kot je tale forum.
In prihajala bom še naprej.. ne glede na barve, na reklame, na Mercator… zato ker vas rada berem, ker najdem kak uporaben nasvet ali pa le preberem o podobni izkušnji, kot jo imam sama.
Lep pozdravček,

Primož, pozdravljen!

Led s prvim sponzorjem je prebit, zdaj bo šlo lažje 🙂 Čestitam tako tebi, kot Merkatorju, ki se je odločil za DOBRO naložbo, saj je forum poln mladih staršev, ki so njihovi potenciani kupci (če ne danes, morda prihodnje leto… saj vemo – Mercator v vsako slovensko vas ;)).

Glede barv, se mi prav dopade sprememba, saj me je spomnila na prihajajočo pomlad, ko vse zaživi, zacveti, pa naj še tale naš forum.
Žal pa tudi sama opažam pekoč občutek v očeh, zato predlagam, da belo barvo v ozadju sporočil zamenjaš z rahlo tonirano zeleno barvo (iz temnejše lestvice, ne tiste žareče zelene – predlagam sledečo barvno mešanico – Hue:72, Sat:66, Lum: 197, Red: 202, Green: 222 in Blue: 197)
Sama jo imam nastavljeno tudi v Windows programih (kot ozadje v Excellu, Wordu…) in se mi zdi, da je za oči veliko prijetnejša kot bodeča bela. Sploh za tiste, ki v ekrane konstantno bolščimo po cele dneve 🙂

Modre črke v kazalu tem so veliko primernejše.
Meni bi sicer bolj odgovarjala, če bi bila opcija ‘Nastavi prebrano’ zgoraj in ne na dnu kazala, saj se znebiš zamudnega scrollanja.

Zanima pa me tudi, če bi bilo možno nastaviti kakšno opcijo (npr. zastavico ali kaj podobnega), s katero bi si lahko vsak posameznik označil teme, ki ga posebej zanimajo. Tako bi se mu tiste premaknile vedno na vrh kazala ali kaj podobnega, saj se teme tako hitro vrstijo, da se ti žal kakšna krasna zaradi mase sporočil izgubi in je kasneje tudi z iskalnikom (kot zakleto) več ne najdeš 🙁 Bi bilo to izvedljivo?

Za tiste, ki jih Lumpijev banner tako moti, bi morda lahko bil malce manj bolščeč, vendar za Mercator verjetno manj zanimiv.

Vsem tako ne boš mogel ustreči, glavnino pa si že naredil. Krasen forum imamo in verjamem, da bo tak tudi ostal.

Hvala za trud,
Z.

Le še tale malenkost: ko se z miško ‘dotakneš’ določene teme na kazalu tem, se ta iz modre spremeni v (meni malenkost) presvetlo roza.

New Report

Close