BARVE
Bravo za ves trud, bravo za Mercator, saj kako drobtino ap res lahko “špendajo” v kak dober namen. Saj pravim, vsaj dajo, mnogi ne, čeprav ga tudi jaz ne maram.
Barve: tuje, nismo mi všeč. Samo ne me vprašat, kaj bi bilo boljše. Mogoče sami modri odtenki, jaz sem bolj anti za barve in kombinacije. Moram pa rečt, da mi je ta staro bilo bolj všeč. Pa ne zamerit, cenim in spoštujem trud!
Katastrofa. Bode v oci, prav nic prijetno. Od vceraj prihajam na Forum s priokusom o tezki berljivosti. “Obleka ne naredi cloveka”, zato pridem. Ugotavljam pa, da pridem, vendar preberem 2 temi, pa odidem. Prej pa sem prebrala prav vse po vrsti.
Predlog: a bi lahko morda tole ubitacno roza, s se bolj ubitacnim rdecim napisom, morda pretvorili v blago oranzno (saj je tudi to ena izmed Lumpijevih barv)? In roza linke ne mesali z modrimi, ker gre samo se za dodatno uvajanje kontrastov, ki odbijajo?
Imejte v mislih, da Forum ni Jumbo plakat! Da beremo njegovo tekstovno vsebino in ne graficne, seveda pa graficne mocno opazamo, zato le izkoristite njihovo vrlino. Vendar vidnejsi graficni elemetni v tej poplavi barvitosti ne dosegajo zelene ucinkovitosti. Odstranite pretirano barvitost, ohranite pa posamezne graficne reklamne objekte, da bodo zaziveli zahtevano opaznost, pa bo zelo dobro.
Drugace pa: vsa pohvala najboljsemu sosedu, da vam pomaga!
AAA