Najdi forum

meni se zdi prav fajn.

Grozno, oči bolijo!!!!

Moje oči trpijo…Po nekaj minutah začno precej boleti.

Meni je všeč.

Če bi popravil še belo ozadje na sporočilih v svetlo modrega ali nežno rumeno, bi se dalo že precej lažje brati?

Bela namreč tiste, ki veliko visimo tu gor, precej bode v oči.

Mene bolijo oči, pa sem prebrala samo poste na to temo.
Roza je sicer ok, samo belo ozadje je prehud kontras.sem za nežno modro ali rumeno.

Sicer pa čestitam za sponzorja.Kdor zna, pač zna in ta denar delati zna.
lp blue

jasno je, da so to barve sponzorja, toda prehudo !!!!

Nataša

tudi mene učke pečejo:(((

Sprememba – OK, ampak tudi mojim učkam najbolj ne paše!
Lp, Mateja

Meni je pa vse OK, celo pohvalno bi lahko rekla. In če objava sponzorja pomeni boljše in obsežnejše storitve mi je pač vseeno, če je to najboljši ali pač kak drug sosed.
pina

Bravo za ves trud, bravo za Mercator, saj kako drobtino ap res lahko “špendajo” v kak dober namen. Saj pravim, vsaj dajo, mnogi ne, čeprav ga tudi jaz ne maram.

Barve: tuje, nismo mi všeč. Samo ne me vprašat, kaj bi bilo boljše. Mogoče sami modri odtenki, jaz sem bolj anti za barve in kombinacije. Moram pa rečt, da mi je ta staro bilo bolj všeč. Pa ne zamerit, cenim in spoštujem trud!

Matr, smo zoprni. jest bi tud ta stare barve nazaj in malo manjšega Lumpija, če lahko. In kot je rekla Povhlja, visela bom tle gor, pa tud če bo krvav zelen kodrlajsast.

sej je lepo, ampak preveč “bode”

lp, rebeka

meni pa so moteče barve na forumu ginekologija.

Ne… tisto ta prvotno je bilo čist ok

Forum Ginek. in poro. je glede barv katastrofalen. Moje mnenje!

Ja, pa še moje mnenje. Barvna kombinacija mi ni všeč – prejšnja se mi je zdela boljša za oči, črke so pa tudi premajhne…. že tako ali tako imam dovolj gubic okrog oči.

Pa lep večer vsem skupaj,

D.

Nisem vedela, zakaj me oči tako pečejo ob gledanju foruma, da imam kar solzne. Zdaj pa vem – BARVA. Nisem vedela, da lahko tako vpliva na moje občutljive okice.

Katastrofa. Bode v oci, prav nic prijetno. Od vceraj prihajam na Forum s priokusom o tezki berljivosti. “Obleka ne naredi cloveka”, zato pridem. Ugotavljam pa, da pridem, vendar preberem 2 temi, pa odidem. Prej pa sem prebrala prav vse po vrsti.

Predlog: a bi lahko morda tole ubitacno roza, s se bolj ubitacnim rdecim napisom, morda pretvorili v blago oranzno (saj je tudi to ena izmed Lumpijevih barv)? In roza linke ne mesali z modrimi, ker gre samo se za dodatno uvajanje kontrastov, ki odbijajo?

Imejte v mislih, da Forum ni Jumbo plakat! Da beremo njegovo tekstovno vsebino in ne graficne, seveda pa graficne mocno opazamo, zato le izkoristite njihovo vrlino. Vendar vidnejsi graficni elemetni v tej poplavi barvitosti ne dosegajo zelene ucinkovitosti. Odstranite pretirano barvitost, ohranite pa posamezne graficne reklamne objekte, da bodo zaziveli zahtevano opaznost, pa bo zelo dobro.

Drugace pa: vsa pohvala najboljsemu sosedu, da vam pomaga!

AAA

Zakaj so spet tako mini črke?? Zjutraj je bilo že boljše.

Jaz bi pa predlagala, da daste med.over.net “banner” ali nad lumpijevega, lumpijevega pa takoj pod njim, ali pa na levo stran od lumpijevega. To je vendar med.ver.net stran in ne merkatorjeva. Tako bo volk sit in koza cela.

LP,
Meli

New Report

Close