Najdi forum

Primož, tele barve so pa res prehude. Mene so že na starem večkrat oči pekle, ker sem res popolnoma zasvojena s temle forumum, zdaj ob teh barvah bom pa res s čisto rdečimi in zabuhlimi očmo okrog hodila.

Premajhen kontrast roza na belo!
Prejšnja barva je bila dosti boljša, ker ni bilo utrujajoče za oči. Ta pa prav bode!

LP

Lizamax

Ne vem kaj pišejo druge….ampak mene oči pečejo pri tej barvi.

Modra barva je bila veliko boljsa. Tole ni pregledno. Po zelo kretkem casu in pregledovanju tem se uci utudijo in zacnejo boleti. Lahko pustite te brave vendar bo precej manj bralcev tega foruma, ker ne bodo zdrzali. Najbolj hvalezni barvi sta modra in siva barva. S tema barvama se da doseci vecjo preglednost in oci ne trpijo tako zelo, celo crke lahko ostanejo manjse, pa se bo vseeno dobro videlo.
Naredite poskus in glejte nekaj casa na prvo stran in berite samo naslove. Zacelo se vam bo vrteti, postalo vam bo slabo. Tako kot da bi se peljali v avtu in brali casopis.

Lep pozdrav!

B**

Primož, mogoče samo še “novo” pri prebranih postih v kakšno drugo barvo. Rdeča kot je zdaj je skoraj neopazna.

**************************************************** Jemanje nam polni roke, dajanje pa srce.

Kaj vas bode v oči, pa saj so nežne barve? Al sm pa jest mal čudna! Res pa je, da je men roza barva zelo všeč! LP.

Jaz bi dala “novo” ČRNE barve.
Lp

moj monitor je tut majčken, pa komaj najdem naslov foruma. Predlagam pa še, da se zaporedje prispelih postov izpisuje od zgoraj, kot je na forumu Nosečnost, da se teme ne ponavljajo vsak dan na novo. Barve? jaz bi v zelenem, ker imam tudi probleme z očmi.

ja, tudi mene moti samo barva prebranih sporočil, je pa to veliko bolj prijazno od prejšnjih barv, malo premočno mogoče, oz. prva stran ni vredu, ta, ko bereš poste je kul. nisem pa opazila, da je pisava kaj manjša…
lp

meni se zdi, da tale rdeča barva čisto preveč ven tolče, bomo še bolj “srborite” 🙂

Me veseli, da te zanima naše mnenje.

Moj predlog je, da zamenjaš barve – rdeče-roza naj bo ozadje, na teme pa nam vrni prejšnje barve. Res je, da naj bi bila roza pomirjujoča barva, ampak tole preveč tolče.

Drugače pa me veseli, da imaš sponzorja in da je to Mercator, pa naj bodo njegovi razlogi takšni in drugačni, meni se zdi fino.
Konec koncev bo tudi Zoran kmalu dedek ter mogoče njegov sin in snaha obiskujeta tale forumček…

Lep pozdrav vsem!

Vaga

Malo še barve “uštimat” pa bo čisto O.K. Hvala za večje črke.

v redu, malo poživi zadevo, mogoče samo fonte malo večje….Predlagam to tud za druge forume, malo barvice…

Fonti pri temah naj bodo kar črni, se bo bolje videlo (in bo zgledalo da so večji).
Sicer pa pozdrav tudi sponzorju!
N:)

Sprememba paše !

Primož,

za pridobljeno sponzorstvo samo čestitke, mene ta glava na vrhu čisto nič ne moti. Barve pa… Pristaš prejšnje sheme, roza za punčke, modra za fantke?! Na pomoč.

Drugače pa, brala vas bom še vedno, pa če bomo v krvavo zeleni shemi ;-).

Povhlja

MENI JE PREJŠNJE BOLJ VŠEČ

neodločen

Dodaj svetu malo boje…:)
Fletno

Lp

Enako!!!

New Report

Close