BARVE
Tole s fonti bom preveril, verjetno je kakšna napakica poleg spremembe.
primož
Lahko je drugim o duši… Jaz menim, da je še vedno bolje sponzorstvo, kot pa kakšno zaklepanje in plačevanje foruma (kot so npr. naredili na kulslo).
Meni ni všeč predvsem belo ozadje, ki kar tolče ven.
Hm, kar se fontov tiče…Primož, da nimaš še kakega skritega sponzorja (optiko)?
Barve…to sicer ni Jankovičeva ‘ta lepa rdeča barva’…verjetno pa je bilo teba nekaj v teh tonih, a ne?
Ampak pri Pušiju je pa milijonkrat bolj grozno.
Nikar ne glejte na Jankoviča, lahko bi bil tudi kdo drug, pa ni nihče prišel v sodelovanje, čeprav smo vse povabili. Zaradi tega, boste imeli vi še naprej brezplačne nasvete, medsebojne in s strokovnjaki. Nočem pa da na forum zahajate zaradi Jankoviča, temveč zaradi namena foruma, ki pa je, da si med seboj pomagamo in dobimo kakšen odgovor strokovnjaka in to brezplačno.
Hvala Bogu, da je nekdo prišel v sodelovanje z nami, če boste fejst pridni, lahko kmalu pričakujemo tudi pediatra :-))
primož
….to ni več oglaševanje ampak psihično nasilje nad menoj kot uporabnico tega foruma. Pa ne bi imela nič proti, če bi bili diskretni. Sicer spoštujem Jankoviča kot managerja in njegov način dela rada jemljem za primer sebi in drugim. Samo, da me bodo napadali na nič hudega slutečem forumu…, forumu ki je do danes spoštoval pravice otrok in staršev, ni podpiral nasilja, in nam služil kot pomoč v stiski… Ne srejemam dejstva, da je naša stiska vaša priložnost za zaslužek. To ni bila vaša vizija, Primož. Počutim se zlorabljena, razočarali ste me.